Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

Συμβουλές: Πιστωτικές Κάρτες Travel

Όταν ταξιδεύετε στο εξωτερικό, οι πιθανότητες είναι περισσότερες για τη διευκόλυνση σας, θα πάρετε μια ασφαλή και χωρίς επεισόδια χάσετε την ισορροπία σας. Οι ταξιδιώτες, όμως, τώρα και στη συνέχεια κακοποιήθηκε από την εγκληματικότητα και τη βία, ή να αντιμετωπίσετε απρόβλεπτες δυσχέρειες. Κανένα άτομο είναι σε καλύτερη θέση να σας πω αυτό από τις ΗΠΑ Πρόξενοι οι οποίοι να είναι επιτυχής σε περισσότερες από 250 πρεσβείες και προξενεία των ΗΠΑ σε όλο τον κόσμο. Κάθε περίοδος της ημέρας, αμερικανικές πρεσβείες και τα προξενεία λαμβάνουν κλήσεις από τους Αμερικανούς πολίτες που βρίσκονται σε κίνδυνο.
Σχεδιάζετε ένα χάσετε την ισορροπία σας στο επόμενο με το Outlook; Είτε το ταξίδι σας θα είναι εγχώρια ή στο εξωτερικό, ένα ισχυρό μέρος της διαδικασίας σχεδιασμού των διακοπών σας πρέπει να περιλαμβάνει εξέταση του πώς θα κωδικό όνομα χρήματα και οι δαπάνες για χάσετε την ισορροπία σας σας. Μέσα σε μεγάλο βαθμό τις αποσκευές χειρός, μία πιστωτική κάρτα είναι το καλύτερο βάλει τα χρήματα για την ώρα ταξιδεύετε, ειδικά σε μια ξένη ψηφοφόρους. Αλλά στο χέρι είναι αξιόπιστες οι προφυλάξεις για να διευκολύνει πρέπει να πάρετε σε ποια χρονική στιγμή που ταξιδεύουν με το πλαστικό, ιδιαίτερα σε ό, τι ώρα του προορισμού σας είναι ξένο έδαφος. Παρακάτω έχουμε έναν κατάλογο στριμμένο των στοιχείων που πρέπει αξιολόγησης και να είναι ενήμεροι για τη θεραπεία ως μια χοάνη για λογαριασμό της πιστωτικής κάρτας και νομισματική ασφάλεια σε κάποιο στάδιο στο ταξίδι.
Συμβουλές για λογαριασμό της διατήρησης πιστωτικές κάρτες και ασφαλή τα χρήματα σε κάποιο στάδιο στο ταξίδι:
Συμβουλές για τη διατήρηση των πιστωτικών καρτών και ασφαλή τα χρήματα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού:Επιλέξτε τα κατάλληλα πιστωτικές κάρτες για τον προορισμό σας.
Visa και Mastercard είναι οι πιο ευρέως αποδεκτές κάρτες μόνο για οπουδήποτε στον κόσμο, οπότε αν έχετε αυτά που πιθανόν θα πρέπει να καλυφθούν. Εάν έχετε πρόσβαση σε έναν τοπικό οδηγό για τον προορισμό που σκοπεύετε να επισκεφθείτε, αυτά τα γενικώς θα αντιμετωπίσει το θέμα επίσης. Είναι μια καλή ιδέα να έχουμε δύο διαφορετικά χαρτιά (από διαφορετικούς εκδότες), σε περίπτωση που έχετε κάποιο πρόβλημα με ένα.
Επιβεβαιώστε τα όρια της κάρτας σας και τις ημερομηνίες λήξης.
Πιθανόν να είναι κοινή λογική, αλλά πολλοί από εμάς είναι συντονισμένοι για να "παχύμετρα ηλίθιος» - δεν αλλάζει το λάδι μας μέχρι να δούμε το φως ανάβει, δεν γνωρίζουμε την κάρτα μας λήγει έως ότου το νέο έρχεται με το ταχυδρομείο . Βεβαιωθείτε ότι η κάρτα (ες) που φέρει θα είναι ωφέλιμο για ολόκληρη τη διάρκεια ταξιδιού.Μάθετε τι να περιμένουμε τα τέλη.
Αν ταξιδεύετε στο εξωτερικό, καλέστε τον εκδότη της κάρτας σας και ρωτήστε τι τέλη ανταλλαγής ξένων νομισμάτων τους ή της αλλοδαπής τέλος συναλλαγής (ες). Τέλη γενικά κυμαίνονται από 1% -2%, οπότε θα πρέπει να προσπαθήσετε να επιλέξετε τις κάρτες με τα χαμηλότερα τέλη. Η κάρτα Ένα κεφάλαιο είναι η μόνη κάρτα που γνωρίζουμε ότι δεν χρεώνει προμήθεια για τις συναλλαγές σε ξένο.
Επιβεβαιώστε τα στοιχεία επικοινωνίας για τον εκδότη της κάρτας σας.
Συνήθως οι εξυπηρέτησης πελατών 800 αριθμοί είναι τυπωμένοι στο πίσω μέρος της κάρτας σας δεν είναι καλές στο εξωτερικό? Καλέσετε τον εκδότη της κάρτας σας και να πάρετε τον κατάλληλο αριθμό τηλεφώνου για την περιοχή που σας ταξιδεύουν. Ενώ είστε σε αυτό, ενημερώνει τον εκδότη ότι θα ταξιδεύουν σε αυτή τη θέση, όπως συχνά μια ασυνήθιστη αλλαγή στη χρέωση ή την τοποθεσία συνήθειες μπορεί να οδηγήσει στο τμήμα απάτης επιβολή περιορισμών στο λογαριασμό σας.
Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας κρίσιμες πληροφορίες σας.
Θα θελήσετε να έχετε μια λίστα με στοιχεία της πιστωτικής κάρτας σας και τους αριθμούς τηλεφώνου για τους εκδότες καρτών σε περίπτωση που χαθεί ή κλαπεί. Επιπλέον, θα πρέπει φωτοτυπία του διαβατηρίου σας και αεροπορικά εισιτήρια και αυτά κρατούνται στην ίδια θέση σε περίπτωση που έχουν χαθεί ή κλαπεί μαζί με τις κάρτες σας. Φυλάξτε αυτό το ξεχωριστό από το πορτοφόλι και τις κάρτες σας? Αν έχετε οποιαδήποτε ασφαλείς πληροφορίες σε αυτό, θα πρέπει να κρατήσει σε ασφαλές ξενοδοχείο που βρίσκεται σε ασφαλή χώρο στο διαδίκτυο που μπορείτε να έχετε πρόσβαση με ασφάλεια. Είναι επίσης μια καλή ιδέα να αφήσουν αντίγραφα του εμπρός και πίσω μέρος κάθε πιστωτικής κάρτας, και οποιαδήποτε άλλα σημαντικά έγγραφα που έχετε στην κατοχή σας, με έναν φίλο ή έναν στενό συγγενή στην πατρίδα.
Επιβεβαιώστε την αποδοχή της πιστωτικής σας κάρτας πριν από την αγορά σας. Η παρουσία του λογότυπου της πιστωτικής κάρτας σε μητρώο πόρτα, παράθυρο ή μετρητά δεν αποτελεί εγγύηση της αποδοχής, γι 'αυτό είναι σημαντικό να ζητήσει πριν από την δέσμευση για την υπηρεσία ή το γεύμα σας μήπως θα πρέπει να αναζητούν άλλες μεθόδους πληρωμής.Κρατήστε όλες τις αποδείξεις σας.
Αυτό είναι ένας καλός κανόνας για όλες τις δαπάνες πιστωτικών καρτών, αλλά ιδιαίτερα για εκείνες που καταβάλλονται στο εξωτερικό. Αν μια αιτίαση φαίνεται εκ των υστέρων ότι είναι ανακριβείς, θα έχετε την απόδειξη για τη διαφωνία σας. Κρατήστε τους για αρκετούς μήνες στα τέλη περίπτωση που καθυστερήσει, το οποίο δεν είναι σύνηθες φαινόμενο, με πράξεις.
Αντιμετωπίστε πλαστικό σας σαν να ήταν μετρητά.
Μην αφήνετε χωρίς επιτήρηση στις αποσκευές σας ή το δωμάτιο του ξενοδοχείου? Αποθήκευση στο πορτοφόλι σας ή ζώνη χρημάτων, και να κρατήσει αυτά, από την άποψη του άλλου, ενώ ταξιδεύουν. Προσοχή στις απάτες πορτοφολά, ένα κοινό σενάριο είναι κάποιος πρόσκρουση σε σας και ένα άλλο που αποσπούν την προσοχή, ενώ ο πορτοφολάς σηκώνει το πορτοφόλι σας ή να αρπάζει ένα πορτοφόλι.
Προσοχή στις διπλές χρεώσεις.
Αυτό μπορεί να συμβεί πιο συχνά όταν έχετε χρησιμοποιήσει μια πιστωτική κάρτα για να πραγματοποιήσει κράτηση για την ενοικίαση καταλύματος ή αυτοκινήτου, και τότε θα πληρώσει το λογαριασμό, αντί σε μετρητά. Όπως προαναφέρθηκε, κρατήστε όλες τις αποδείξεις σας αν είναι μετρητά ή πιστωτική για να βεβαιωθείτε ότι έχετε την απόδειξη της πληρωμής στην περίπτωση αυτού του είδους το σφάλμα.
Κρατήστε κάποια μετρητά στο χέρι, ανά πάσα στιγμή. Να αρκετά δίχτυ ασφαλείας για μια μέρα σε περίπτωση που έχετε προβλήματα με την πιστωτική σας κάρτα.


Δεν υπάρχουν σχόλια: