Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2011

Πώς να της γίνεις απαραίτητος!

Είσαι με μια κοπέλα λίγο καιρό τώρα και ήδη έχεις αρχίσει να σκέφτεσαι πως πρέπει με κάποιο τρόπο να της γίνεις απαραίτητος ώστε να απολαμβάνεις την αποκλειστικότητα στα σχέδια της. Ας βάλουμε λοιπόν μπροστά το οπλοστάσιο των σκέψεων μας να δουλέψει … ώστε να μην μπορεί να σκεφτεί την ζωή της χωρίς εσένα… Ένας φίλος λέει μια σοφή συμβουλή, όταν μια γυναίκα σου δείξει τον δρόμο για να μπεις στη καρδιά της και εσύ πεις από μέσα σου «Μπράβο δικέ μου, το έριξες το γκομενάκι» και σταματήσεις να την πολιορκείς, θεωρώντας πως τώρα πρέπει να κάνεις τον δύσκολο, για να κολλήσει, τότε το πιθανότερο είναι να πέσεις σε παγίδα!Οι γυναίκες θεωρούν έναν άντρα ξεχωριστό όταν κάνει πράγματα για εκείνη που πιστεύει ότι κάποιος άλλος δεν θα τα έκανε! Τότε πραγματικά νιώθει πολύ τυχερή που τον έχει! Θέλω βέβαια, εδώ να σου τονίσω πως δεν χρειάζονται υπερβολές γενικά τόσο στη συγκεκριμένη περίπτωση όσο και στη ζωή γενικά!!!Ας δούμε μαζί μερικά μυστικά!Στα γενέθλια της, τα οποία και εννοείται πάντα θυμάσαι, φροντίζεις ώστε κάθε χρονιά, να έχεις κάτι διαφορετικό για να την εκπλήξεις! Μια χρονιά στείλε μια ανθοδέσμη, μια άλλη χρονιά πάρε άδεια κρυφά από την δουλειά σου και διοργάνωσε πάρτι έκπληξη για εκείνη, μια επόμενη χρονιά χάρισε της μια δωροκάρτα για spa, μια άλλη φορά κάνε πως το ξέχασες και ξαφνικά εμφανίσου με μια καταπληκτική τούρτα κ.ο.κ.
Φρόντιζε όταν ταξιδεύεις να της δείχνεις πως την έχεις πάντα μέσα στο μυαλό σου, διαλέγοντας για εκείνη ένα δώρο ξεχωριστό από εκεί που ταξίδεψες! Φρόντιζε να μην αγοράζεις πάντα το ίδιο δώρο, όπως π.χ. αρώματα από το αεροδρόμιο, έχει και άλλα πράγματα που μπορείς να βρεις στα Duty Free!
Στις δύσκολες στιγμές αφιέρωσε της περισσότερο χρόνο από ότι κάθε άλλη φορά και δείξε της πως είσαι εκεί για εκείνη όποτε σε χρειάζεται. Για παράδειγμα αν η εργασία της απαιτεί βραδινή απασχόληση π.χ. εφημερία σε νοσοκομείο / φαρμακείο φρόντισε να περάσεις κάποιες ώρες κάνοντας της παρέα είτε τηλεφωνικά είτε από κοντά, ανάλογα με την περίπτωση.Στους φίλους της και συγγενείς της κοίτα να δίνεις πάντα την καλύτερη εντύπωση. Δεν υπάρχει λόγος να αποκτήσεις εχθρούς από το πουθενά, ενώ αντιθέτως θα επωφεληθείς απίστευτα και θα υποστηριχθείς αν δείξεις σωστό χαρακτήρα!!!Έχε πάντα ένα καλό λόγο να της πεις, χωρίς αυτό να σημαίνει πως θα γίνεις κόλακας! Επίσης, όταν θες να κάνεις κριτική σε κάτι που την αφορά, φρόντιζε να το λες με ωραίο τρόπο ώστε να γίνεται αυτό που επιθυμείς, χωρίς προβληματάκια.
Καλή επιτυχία στα σχέδια σου και βάλε πλώρη από νωρίς για την πρώτη θέση στη καρδιά της!!!
arxigos.gr






Δεν υπάρχουν σχόλια: