Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011

Δικαιοσύνη μ’ ακούς???… Κουφή είσαι μωρή και δεν …βλέπεις???…


Ένα άρθρο που διακινείται με έναν παραιντερνετικό τρόπο που έχω δείξει ότι δεν μ’ αρέσει και που στο τέλος υπογράφει κάποιος ΑΥΓΟΥΛΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΝΤ/ΡΧΟΣ Π Ν Ε Α, ενώ έχουν μεσδολαβήσει αρκετοί …διανομείς, μας θυμίζει με πολλές αναφορές, το πόσο κουφή είναι η τυφλή δικαιοσύνη, η οποία αν δεν έχει να κάνει με τορναδόρο ή με υποβρύχια που γέρνουν ή με δραπετεύσεις τύπου Χριστοφοράκου, αφήνει τα πράματα ασάλευτα επίσης!!! Απ’ όλα όσα αναφέρει, ξεχώρησα τη περίπτωση ανάμειξης του Λαυρέντη Λαυρεντιάδη ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΜΕ, όπως γράφτηκε στο ιστολόγιο ΑΝΕΡΓΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ:






=== ΘΥΜΙΖΕΙ ΚΟΣΚΩΤΑ Η ΙΣΤΟΡΙΑ από Πέμπτη 24 Ιουνίου 2010 (ενώ υπάρχουν και άλλης φύσεως προειδοποιητικές αναρτήσεις και σε άλλα blogs, από το πρώτο τρίμηνο του 2008)!!!!!


=== Κάτι τρέχει με τη ΝΕΠ και δεν αναφερόμαστε στη Ναυτική Ενωση Πατρών. Μιλάμε για την εκδοτική εταιρεία ΝΕΠ, του επιχειρηματία Πέτρου Κυριακίδη και του ισχυρού άνδρα της Alapis Λαυρέντη Λαυρεντιάδη την οποία κάποιοι θεωρούσαν ως όαση στο χώρο του Τύπου ενώ κάποιοι άλλοι είδαν στα πρόσωπα των δύο επιχειρηματιών τους μεσσίες που θα αναστήσουν τα ΜΜΕ.


=== Οι «σωτήρες» λοιπόν (και οι φωστήρες τους) – που έχουν ήδη αρχίσει την παράλογη εκκαθάριση τίτλων – προχώρησαν χθες στην αναστολή έκδοσης των περιοδικών που εκδίδει η ΝΕΠ και όπως ανακοινώθηκε στους εργαζομένους, η εταιρεία αναστέλλει την έκδοση των περιοδικών Officiel, Officiel Home, Olive, Spiderman, Pokemon, Top Scorer κ.α.


=== Οι ανεπίσημες δικαιολογίες που έχουν διαρρεύσει είναι ότι τα έντυπα είναι ζημιογόνα και ότι δεν υπάρχει ρευστότητα…


Πολλοί έχουν αρχίσει να κάνουν λόγο για φούσκα στο χώρο των ΜΜΕ καθώς η εκδοτική εταιρεία, πριν από μερικές εβδομάδες προχώρησε στο κλείσιμο των εφημερίδων «Σφήνα» και «Espresso Κύπρου», καθώς και άλλων εκδόσεων του Ομίλου.


=== Κάποιοι κάνουν λόγο για ανικανότητα διαχείρισης και κακή επιλογή στελεχών που ουδεμία σχέση έχουν με το χώρο με αποτέλεσμα δεκάδες εργαζόμενοι να βρίσκονται στο δρόμο χωρίς καμμιά προειδοποίηση…


=== Το μεγαλύτερο κακό είναι οτι η ΝΕΠ συμμετέχει με μικρά ή μεγάλα ποσοστά σε πολλά εκδοτικά συγκροτήματα και ομίλους και πολλοί φοβούνται ντόμινο δυσμενών εξελίξεων σε… πολλά «μαγαζιά». Ηδη έχουν υπάρξει διαρροές για δραστικές περικοπές ή ακόμη και για λουκέτο στην εφημερίδα Espresso και στον ραδιοσταθμό Flash…


=== Θυμίζουμε οτι η ΝΕΠ Εκδόσεις κατέχει:


• Το 12,53% της Πήγασος Α.Ε. (ένεση ρευστότητας στον Μπόμπολα).


• Το 26,66% της ΚΠΜ Εκδοτικής του Γ.Κύρτσου (City Press, City Auto Moto, Sunday Press).


• Το 10,14% στη Χ.Κ. Τεγόπουλος (η εξαγορά έγινε εν αγνοία της οικογένειας Τεγόπουλου κάτι που είχε προκαλέσει την οργή της Μάνιας).


• Το 49% της Veto του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου (λίγο πριν το λουκέτο στην εφημερίδα της Κάτω Κηφισιάς).


• Το 100% του ραδιοσταθμού Flash FM (από τον Κόκκαλη).


• Το 100% της Athens News.


• Το 100% της Espresso (από Φιλιππάκη – Βαρδινογιάννη) και το espresso.gr


• Το 100% της Ισοτιμίας και το isotimia.gr


• Τη Daily Press σε ποσοστό 100% (L officiel Hellas, Jolie, L Oficciel Hommes, BBC Olive, Spectacular Spiderman, Μπομπ Σφουγγαράκης, Top Scorer, Spiderman and Friends, parents, Ντόρα, Pokemon, Hot Wheels (είναι αυτά που έκλεισε ή θα αναστείλει την έκδοσή τους).


• Το 100% του Sport TV (πρώην Magic του Κόκκαλη) και το 100% του Καναλιού «10 » (το πήρε από τον Γ. Τράγκα).


• Το 10% του ΣΚΑΙ FM και το 10% του Red FM


• Το 100% της αθλητικής «Score»


• Το portal Nooz.gr


• Το 50% των εκδόσεων «Επίκαιρα» (το πήρε από τις εκδόσεις Λιβάνη).


================================


ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ:


Η μαύρη διαπλοκή πρέπει να είναι ακόμα μεγαλύτερη, γιατί ενώ ξέσπασε ένα από τα μεγαλύτερα τραπεζοοικονομικά σκάνδαλα, με πρωταγωνιστή τον Λαυρεντιάδη, 2 ή 3 μόνο από τα γνωστά ΜΜΕ -SITE ασχολήθηκαν με το τεράστιο θέμα.


Τα κόμματα???? Μούγκα!!!! Αλέξη έχεις τίποτα να πεις???? Εσύ Αλέκα??? Παπανδρέου??? Σαμαρά??? Καρατζαφέρη??? ΣΩΤΗΡΕΣ ΜΟΥ …ΟΥ …ΟΥ …ΟΥ …ΟΥ…??? Πόπη??? Ελένη???


Τι άλλο συνέβη το 2010 υπέρ της διαφθοράς Πόπη???? Μα φυσικά ο τρόπος δραπέτευσης του Λαυρεντιάδη και κάθε σοβαρού διαπλεκόμενου, σε περίπτωση που κάτι πήγαινε στραβά!!!! Τροποποιήθηκε το άρθρο 384 του ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ, ΠΟΥ ΛΕΕΙ, ΟΤΙ ΑΝ ΠΡΟΛΑΒΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙΣ ΤΑ ΚΛΕΜΕΝΑ ΠΡΙΝ ΚΙΝΗΘΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΟΥ Η ….ΔΙΩΚΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΝΟΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ, ΤΟΤΕ …ΔΕΝ ΘΑ ΑΣΚΗΘΕΙ ΔΙΩΞΗ!!!


Αυτό δε λέει μις Πόπη????


ALAPIS 2: Τα πλοκάμια της «ΔΟΜΗΣ» της πάμπλουτης ….πτωχής μαμάς!!!!


Δομή Ομίλου ===






ΕΠΩΝΥΜΙΑ === ΧΩΡΑ ===



1 = ALAPIS ALBANIA SH.P.K = ΑΛΒΑΝΙΑ =

2 = ALAPIS BULGARIA EOOD = ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ =

3 = ALAPIS D.O.O. = ΚΡΟΑΤΙΑ =

4 = ALAPIS HUNGARY KERESKEDELMI ES SZOLGALTATO KFT = ΟΥΓΓΑΡΙΑ =

5 = ALAPIS LUXEMBURG S.A = ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ =

6 = ALAPIS RESEARCH LABORATORIES INC. = ΗΠΑ =

7 = ALAPIS ROMANIA SRL ΡΟΥΜΑΝΙΑ =

8 = ALAPIS SER D.O.O. ΣΕΡΒΙΑ =

9 = ALAPIS SLVN, D.O.O. =

ΣΛΟΒΕΝΙΑ =

10 = ALAPIS UKRAINE =

ΟΥΚΡΑΝΙΑ =

11 ALAPIS LUXEMBURG (2) S.A ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ

12 EUROMEDICINES LTD ΑΓΓΛΙΑ

13 GENESIS ILAC ΤΟΥΡΚΙΑ

14 GEROLYMATOS INC ΗΠΑ

15 HSP UNIPESSOAL LDA ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

16 PHARMACARE LTD ΚΥΠΡΟΣ

17 “SUMADIJALEK” A.D. CACAK ΣΕΡΒΙΑ

18 VETERIN POLAND SP.ZO.O. ΠΟΛΩΝΙΑ



19 GEROLPHARM ΑΕ ΕΛΛΑΔΑ

20 MEDSYSTEMS Α.Ε. ΕΛΛΑΔΑ

21 SANTA PHARMA AE ΕΛΛΑΔΑ

22 SAMBROOK MED Α.Ε. ΕΛΛΑΔΑ

23 ΗΠΕΙΡΟΦΑΡΜ ΦΑΡΜΑΚΑΠΟΘΗΚΗ ΑΕ ΕΛΛΑΔΑ

24 Κ.Π. ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕ ΕΛΛΑΔΑ

25 ΠΝΓ ΓΕΡΟΛΥΜΑΤΟΣ ΜΕΝΤΙΚΑΛ ΑΕ ΕΛΛΑΔΑ

26 ΦΑΡΜΑΓΟΡΑ ΑΕ ΕΛΛΑΔΑ

27 ΦΑΡΜΑΚΑΠΟΘΗΚΗ ΑΝΔΡΕΑΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΓΛΟΥ ΑΕ ΕΛΛΑΔΑ

28 ΦΑΡΜΑΚΕΜΠΟΡΙΚΗ ΑΕ ΕΛΛΑΔΑ

29 ΦΑΡΜΑΣΟΦΤ ΕΠΕ ΕΛΛΑΔΑ



ΠΗΓΗ: ALAPIS



Μήπως «ξέχασαν» τη σούπερ-μαμά???? ή το θεώρησαν πλεονασμό, επειδή γνώριζαν τη πρωχευτικότητά της????



Αυτή η επαγγελματική διαπλοκή, ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΕΝΟΣ ΠΡΩΤΟΦΑΝΟΥΣ ΜΟΝΟΠΩΛΕΙΟΥ, ήταν …άγνωστη στον Σαμπατακάκη και στον Ρακιντζή??? Από τον ΑΒΡΑΑΜόπουλο???… από την Μαράϊα-Ελάϊζα Ξενογιαννακοπούλου???… από τον Λοβέρδο τον σαϊεντζόλοντζι???…



Απ’ τους «προστάτες» ποιος θα μας προστατέψει???… ΜΟΝΟΙ μας. Να αυτοοργανωθούμε, να εξοπλισθούμε, να τους ανατρέψουμε και φυσικά να τους κηρύξουμε σε πτώχευση. Όλο τους το σόϊ!!!!!



Σημείωση: ο κατάλογος έχει αποθηκευθεί και σε εικόνα


ALAPIS 1: Ίδρυση και …ιστορικοί σταθμοί
Λίγο πολύ τα μάθατε επιγραμματικά τα νέα: Ο πληγωμένος νεοκοσκωτάς ΛΑΥΡΕΝΤΙΑΔΗΣ, πτώχευσε την εν Ελλάδι ναυαρχίδα του σε ένα συνηθισμένο παιχνίδι ΕΚΒΙΑΣΜΟΥ. Κάτι τέτοιο δεν θα τολμούσε να το κάνει αν είχε απέναντί του την φαρμακερή Popis της μακρινής Botsovalia! Εδώ η αντίστοιχή μας είναι πολύ μαλακώδης. Πολύ της ανεκτικότητος, με αποτέλεσμα να γίνεται της Πέπης το κάγκελο.


Ας ρίξουμε όμως μια ματιά στον διεθνή …»κολοσσό» ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΟΝΟΝ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΤΟΝ ΕΠΙΑΣΕΝ ΛΟΞΥΓΚΑΣ και ψόφησεν απ’ το πολύ το μπόϊ του. Δείτε εξέλιξη, λες και ξαφνικά και από του πουθενά, ο Λαυρεντιάδης άρχισε να κατασκευάζει και να τρώει φαρμακευτικές σαν πασατέμπο (στο τέλος θα σας ξαναπώ):





2007 Φεβρουάριος: Πρόταση συγχώνευσης των εταιρειών Elpharma, Lamda Detergent, Veterin, EBIK.



2007 Μάιος: Ολοκλήρωση της συγχώνευσης και ίδρυση της «Alapis Ανώνυμη Συμμετοχική Βιομηχανική και Εμπορική Εταιρεία Φαρμακευτικών, Χημικών και Βιολογικών Προϊόντων».



2007 Ιούνιος, από δω και πέρα, ενώ λέει ψέματα για τον σκοπό ίδρυσης της νέας εταιρείας, είναι αξιοπρόσεκτη η ονοματοδοσία στις νέες εταιρείες. Και εδώ θα ξαναπώ: Ίδρυση των εταιρειών: Veterin Farmaceutina d.o.o. στην Κροατία, Veterin Hungary Kft στην Ουγγαρία και Alapis Cropscience στην Ελλάδα.



2007 Ιούλιος: Ίδρυση της εταιρείας Veterin Pharma Doo Beograd στη Σερβία.



2007 Αύγουστος: Εξαγορά των εταιρειών Farmalex ΑΕ (μόνο πάγια στοιχεία), Pharmagora ΑΕ, A. Moisoglou ΑΕ και Revold



2008 Σεπτέμβριος:



•Εξαγορά του 68,25% της εταιρείας SUMADIJALEK SA στη Σερβία.

•Υπογραφή πενταετούς σύμβασης Toll Manufacturing (Συσκευασία και Τυποποίηση Φυτοφαρμάκων) μεταξύ των εταιρειών Alapis Cropsciense ΑΕ και της θυγατρικής εταιρείας της Bayer, Bayer Cropsciense AG.

•Εξαγορά της BIOCHEM DIAGNOSTICS ΑΕ.

•Αγορά εγκαταστάσεων από την εταιρεία BAYER HELLAS SA.

2007 Οκτώβριος: Ίδρυση των εταιρειών Veterin Farmacevtska Drurba d.o.o. στη Σλοβενία και PE Veterin στην Ουκρανία.



2007 Νοέμβριος: Ίδρυση της εταιρείας Veterinpharma Albania Shpk.



2007 Δεκέμβριος:





•Απόκτηση του 49% των μετοχών της εταιρείας Κ. Π. ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕ και υπογραφή προσύμφωνου για την εξαγορά του 51% της εταιρείας.

•Εξαγορά της εταιρείας BIODOMUS SA.

2008 Ιανουάριος: Εξαγορά των εταιρειών LAMDA APPLIED ΑΕ και LABOMED ΑΕ.

2008 Φεβρουάριος:



•Αλλαγή έδρας της εταιρείας από το Παλαιό Φάληρο σε νέες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στην Αθήνα.

•Ολοκλήρωση της εξαγοράς της Κ. Π. Μαρινόπουλος κατόπιν εγκρίσεως της Επιτροπής Ανταγωνισμού με την απόκτηση του υπολοίπου 51%.

•Ίδρυση της εταιρίας Veterin Poland SP ZOO με έδρα στη Πολωνία.

2008 Ιούλιος: Εξαγορά της εταιρείας Pharmacare Ltd στην Κύπρο.



ΠΗΓΗ: Η ίδια η ALAPIS = LAVREDIADIS αυτοπροσώπως!!!



ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ:

….και STOP!!!… Αλλά επί ενάμιση χρόνο, αμόκ τον είχε πιάσει τον Λαυρεντιάδη.

ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΜΑΪΜΟΥ: Σε παλαιότερο μάθημα Λαϊκής Οικονομίας, σας είχα «διδάξει» τον φαύλο κύκλο κατασκευής μαϊμουδοθυγατρικών εταιρειών, τονίζοντας ότι αυτή η απάτη, σε τόση έκταση, μόνο στην Ελλάδα, που οι καραμανλοπαπαντρέου και σαμαροκαρατζαφέρηδες, κατάντησαν μπανανία. Δηλαδή οι αετονύχηδες, με τα χρήματα δημιουργίας μιας Ανώνυμης Εταιρείας, συν τον δανεισμό της από απατεώνες εβραιοτραπεζίτες, δημιουργούν έναν φαύλο κύκλο, στη κυριολεξία εικονικών (=χωρίς πραγματικά κεφάλαια) θυγατρικών επιχειρήσεων.

Το αξιοπερίεργο είναι, ότι ενώ δικαιολογούν την ίδρυση του ομίλου ALAPIS, βλέπουμε, με πόση ευκολία η εξάπλωση γίνεται με το όνομα ….VETERIN, το οποίο έχει εξ αρχής …απορροφηθεί!!! Ξερατό τον έπιασε??? ΟΧΙ!!! Είναι μια ψευδοστρατηγική, για να διευκολύνονται οι διεφθαρμένοι ελεγκτικοί μηχανισμοί, να αποκρύπτουν ότι πρόκειται για τα ίδια οικονομικά συμφέροντα!!! Ακόμα και για συμμετοχή σε διεθνείς διαγωνισμούς διευκολύνονται, κυρία Popis μου, να συμμετέχουν τα ίδια «χίλια» πρόσωπα του κάθε Λαυρεντιάδη, με διαφορετική σφραγίδα. Αποκριάτικη δεύτερη και τρίτη μουτσούνα να θέλεις ν’ αποκτήσεις, θα τη πληρώσεις ξεχωριστά. Εδώ, όταν είσαι εικονικός μεγαλοεπιχειρηματίας, η εξάπλωση γίνεται δια του αέρα του κοπανιστού, ώστε να τη κοπανάς με τις λιγότερες πραγματικές απώλειες όποτε στριμωχτείς στον καμπινέ.

Λογικά, αμέσως θα έπρεπε να είχαν πτωχεύσει και οι εξαρτώμενες από τη μαμά Alapis, εταιρείες Veterin. Αστειεύεστε??? Μέσω άγνωστων υπεράκτιων εταιρειών, σε αυτές διοχετεύθηκαν τα ποσά που πτώχευσαν τη μαμά Alapis. Λογικά θα έπρεπε να απαγορευθεί η δραστηριότητες των θυγατρικών εντός Ελλάδας, μέχρι να ολοκληρωθούν οι έρευνες για τη μαμά Alapis. Αστειεύεστε???? Και να μείνει αλάδωτη η κρατική μηχανή των διεφθαρμένων???? Σιγά μη γίνουμε ξαφνικά Γερμανία στη θέση της Γερμανίας και μας μαλώσει ο Ομπάμας!!!

ΥΠΕΡΤΙΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ: Νομίζετε πως η δημιουργία αφροβαλκανικών μαϊμουδο-εταιρειών, έχουν σαν στόχο την Ευρωπαϊκή αγορά??? ΧΑ!!! Την Αμερικάνικη??? ΧΑ-ΧΑ!!! Ούτε καν την Αφρικάνικη, την των Ζουλού μηδεπόποτε εξαιρουμένης. Είναι γνωστό ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΑΝΑΤΙΣΜΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗ «ΤΡΕΛΑ» ΜΟΥ, ΓΙΑ ΛΗΨΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΑΝΤΙΜΕΤΡΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ, ΕΠΕΙΔΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΗΡΥΞΕΙ ΒΡΟΜΙΚΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ, ΕΙΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΩΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ ΤΩΝ ΚΕΡΔΩΝ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ (ΓΙ’ ΑΥΤΕΣ) ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (ΜΕΤΑΞΥ ΑΥΤΩΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΠΟΥ ΜΕΤΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ), ΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΑ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΑ. Αυτές οι νόθες αγορές, στη κυριολεξία καταστρέφουν την έννοια της ελεύθερης αγοράς διεθνώς και χρησιμεύουν για δραστηριοποίηση απατεώνων, οι οποίοι κ΄΄ανουν ευρύτατη χρήση των υπερτιμολογήσεων.

Είναι στους πάντες γνωστό, ότι ένα φάρμακο ή ένα ιατροτεχνολογικό προϊόν, που πουλιέται στη Γερμανία 10€, εδώ στην Ελλάδα, καταλήγει να πουλιέται 1.010€. Το ξέρουν οι πάντες, έχει καταγραφεί επίσημα σε ελέγχους ολίγων αλλά έντιμων επιθεωρητών, αλλά οι κουφαλίτσες Γενικοί Επιθεωρητές, είτε έπαθαν εγκεφαλικό εκπαιδεύοντας τη καραμπίνα τους είτε εισήλθαν στο βαθύ γήρας, με αποτέλεσμα η κεραία κινητής τηλεφωνίας που έβαλαν στη ταράτσα τους, να ταλαντεύει το κρανίο τους και να το κάνει κλούβιο. Μπόχα!!! Έτσι τους αρέσει να ξεχνούν και να μη θυμούνται ότι πηγαίνει στο Αλμπάνια ένας φαρμακοπαραγωγός, ξέρει ότι τα κέρδη του θα φορολογηθούν με 5 έως 8% και τιμολογεί τα φαρμακοπροϊόντα του 1000% υπερτιμολογημένα με προορισμό για την Ελλάδα, ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ΕΛΕΓΚΤΩΝ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑ. Το κέρδος φτάνει να λαδωθούν ακόμη και οι ανταγωνιστές και να είναι όλοι ευτυχισμένοι, κι’ όλοι μαζί, να γίνονται χορηγοί του Πάγκαλου, ώστε να μπορεί να καυχιέται ότι μαζί τα μαζί τα έφαγαν.

Μερικές φορές διαπιστώνω φοβερά λάθη στη γραφή μου, συμπεριλαμβανομένης και της παράληψης φράσεων, λάθη πληκτρολόγησης και διπλοχτύπημα ψηφίων. Μη διστάζετε να μου τα λέτε. Έχω κακές σχέσεις με το πληκτρολόγιο.



Δεν υπάρχουν σχόλια: