Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2011

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Η σιλικόνη στο στήθος την έσωσε από το μαχαίρωμα!

Τι μπορεί να σου κάνει ένα σιλικονάτο στήθος; Πολλά...και ειδικά αν ο σύζυγος θέλει να...
σε σκοτώσει.
Προ πενταετίας, ένα ζευγάρι που φαίνεται ότι προσπαθούσε τουλάχιστον να τα πηγαίνει καλά στη σχέση του πέρασε την πόρτα του πλαστικού χειρούργου Σεργκέι Μπλόκχιν, στη Μόσχα, με σκοπό να επιλέξει το κατάλληλο ενθεμα σιλικόνης για να μεγαλώσει το στήθος της συζύγου.
Ο γιατρός μετά από τις απαραίτητες μετρήσεις και συζητήσεις, πρότεινε τελικά ένα μεγάλο "τεσσάρι" ένθεμα, το ζευγάρι δέχθηκε και η προσθετική επέμβαση έγινε επιτυχώς.
Προ ημερών, ωστόσο, αποδείχθηκε στην πράξη ότι το τζελ σιλικόνης εκτός από το να αναστηλώσει το στήθος της κυρίας και τη λίμπιντο του κυρίου, μπορεί να παίξει και το ρόλο ασπίδας σε επιθέσεις.
Μετά από έναν ιδιαίτερα έντονο καυγά, ο σύζυγος άρπαξε ένα μαχαίρι και εξαγριωμένος χτύπησε την 40χρονη πλέον κυρία του στην καρδιά, επάνω στο αριστερό στήθος, όπως γράφει η Moskovsky Komsomolets.
Το μέγεθος και το υλικό του εμφυτεύματος ωστόσο εμπόδισαν τη λάμα ακόμη και να φτάσει στο θώρακα, σώζοντας την γυναίκα.
Μάλιστα, όπως αναφέρει η εφημερίδα, τις επόμενες ημέρες πήγε ξανά στην ίδια κλινική και αντικατέστηκε το "τραυματισμένο" ένθεμα με νέο.
Πιθανότατα με τα χρήματα του συζύγου που σίγουρα δεν έχει χρόνο να τα απολαύσει, μετά την απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση στην οποία προχώρησε.
Αν δεν ακολουθούσε τα στερεότυπα, θα γλίτωνε και τα λεφτά, πέντε χρόνια πριν, και τα μπλεξίματα σήμερα...

Δεν υπάρχουν σχόλια: