Έτοιμο σε μισή ώρα
Ζεσταίνουμε το μισό λάδι στο γουόκ και βάζουμε το κρέας να ροδίσει. Το βγάζουμε και το διατηρούμε ζεστό. Ζεσταίνουμε το υπόλοιπο λάδι και σοτάρουμε το κρεμμύδι μέχρι να μαλακώσει.
Προσθέτουμε τα φασολάκια και τα σπαράγγια και τα αφήνουμε να μαλακώσουν. Στη συνέχεια ρίχνουμε στο γουόκ τα υπόλοιπα υλικά. Ξαναβάζουμε το κρέας στο γουόκ και το αφήνουμε μέχρι να δέσει η σάλτσα. Σερβίρουμε αμέσως.
Υλικά
Για 4 άτομα
1 κουταλιά φυστικέλαιο (ή ηλιέλαιο αν δεν έχουμε)
500 γρ. ψαρονέφρι (χοιρινό φιλέτο) κομμένο σε λωρίδες
1 κρεμμύδι κομμένο σε ροδέλες
400 γρ. πράσινα φασολάκια
400 γρ. φρέσκα σπαράγγια
2 κουταλιές σάλτσα μαύρου φασολιού
1/4 φλιτζάνι νερό
2 κουταλιές μέλι
1/3 του φλιτζανιού σάλτσα σόγιας
2 κουταλάκια ξύσμα τζίντζερ
1 κουταλιά κορνφλάουρ
Ζεσταίνουμε το μισό λάδι στο γουόκ και βάζουμε το κρέας να ροδίσει. Το βγάζουμε και το διατηρούμε ζεστό. Ζεσταίνουμε το υπόλοιπο λάδι και σοτάρουμε το κρεμμύδι μέχρι να μαλακώσει.
Προσθέτουμε τα φασολάκια και τα σπαράγγια και τα αφήνουμε να μαλακώσουν. Στη συνέχεια ρίχνουμε στο γουόκ τα υπόλοιπα υλικά. Ξαναβάζουμε το κρέας στο γουόκ και το αφήνουμε μέχρι να δέσει η σάλτσα. Σερβίρουμε αμέσως.
Υλικά
Για 4 άτομα
1 κουταλιά φυστικέλαιο (ή ηλιέλαιο αν δεν έχουμε)
500 γρ. ψαρονέφρι (χοιρινό φιλέτο) κομμένο σε λωρίδες
1 κρεμμύδι κομμένο σε ροδέλες
400 γρ. πράσινα φασολάκια
400 γρ. φρέσκα σπαράγγια
2 κουταλιές σάλτσα μαύρου φασολιού
1/4 φλιτζάνι νερό
2 κουταλιές μέλι
1/3 του φλιτζανιού σάλτσα σόγιας
2 κουταλάκια ξύσμα τζίντζερ
1 κουταλιά κορνφλάουρ
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου