Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2011

κατακολο πυργος ηλειας βιντεο


Καλώς ήλθατε στο Κατάκολο...

...στον τόπο που η φύση απλόχερα του χάρισε πολλές από τις ομορφιές της! Ένα μέρος που συνδυάζει τη φυσική ομορφιά και την ιστορία.
Το Κατάκολο είναι μια παραλιακή κωμόπολη στη δυτική Ηλεία, στην περιοχή της αρχαίας Φείας. Είναι το σημερινό λιμάνι της πρωτεύουσας του νομού. Γραφικό με έντονο το παραδοσιακό χρώμα, συνδυάζει βουνό και θάλασσα. Ο επισκέπτης έχει πολλές επιλογές για να γεμίσει τον ελεύθερο χρόνο του ή να περάσει ευχάριστα τις διακοπές του. Αναμφισβήτητα το Κατάκολο είναι ένα μέρος που κανείς χρειάζεται αρκετό χρόνο για να εξερευνήσει τις ομορφιές του και να ανακαλύψει τη μαγεία αυτού του τόπου, δεν είναι άλλωστε τυχαίο το ότι όποιος περνάει λίγο χρόνο εδώ, φεύγωντας το μόνο που έχει στο νου του είναι η επιστροφή, δίκαια λοιπόν το Κατάκολο είναι από τους πιο δημοφιλείς καλοκαιρινούς προορισμούς.
Κατά τους καλοκαιρινούς μήνες κατακλύζεται από πλήθος επισκεπτών, καθώς πλην αυτών που παραδοσιακά περνούν τις διακοπές τους εδώ, εκατοντάδες κρουαζιερόπλοια πραγματοποιούν επισκέψεις στον τόπο μας μεταφέροντας χιλιάδες τουριστών, που περνούν μέρος των διακοπών τους εδώ.
Στην είσοδο του λιμανιού δεσπόζουν οι παλιές σταφιδαποθήκες που αναπαλαιωμένες τώρα έχουν μετατραπεί σε καφετέριες και ταβέρνες δίνοντας ένα ιδιαίτερο χρώμα.
Τέλος το Κατάκολο αποτελεί έναν θαυμάσιο προορισμό για ευχάριστες εκδρομές το χειμώνα, καθώς ο επισκέπτης θα ανακαλύψει μια άλλη πλευρά του τόπου ακόμα πιο μαγευτική!!!
Δεν έχετε λοιπόν παρά να διαπιστώσετε κι οι ίδιοι τη γοητεία που ασκεί αυτό το μέρος, πιστέψτε μας κάθε σας βήμα εδώ θα σας δικαιώσει για την επιλογή σας!




Δεν υπάρχουν σχόλια: