Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2011

ΡΟΖ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ GAY ΖΕΥΓΑΡΙ..Ο ΕΝΑΣ ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΕΙΝΑΙ..ΓΥΜΝΑΣΤΗΣ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΟ!

Σάλος στο Διαδίκτυο από «ροζ» βίντεο που απεικονίζει ένα ζευγάρι gay από…
την Πάτρα να επιδίδεται σε παθιασμένο σεξ.
Τα πρόσωπα των εραστών δεν φαίνονται στο βίντεο, ωστόσο προκύπτει ότι είναι γνωστοί, τουλάχιστον ο παθητικός του ζευγαριού, καθώς φέρεται να είναι γυμναστής!
Στο συγκεκριμένο βίντεο, που φέρει τον τίτλο «gay κ… στην Πάτρα» αποτυπώνεται πλήρως η σεξουαλική πράξη και με τέτοιο ευδιάκριτο τρόπο, που φαίνεται ότι αυτό τραβήχτηκε με τη συναίνεση του ζευγαριού. Και μιλάμε για βίντεο που προσεγγίζει σε εικόνα και ποιότητα τα επαγγελματικά πορνό!
Παράλληλα, η ανάρτησή του σε γνωστή «ροζ» ιστοσελίδα συνοδεύεται από αρκετά σχόλια, από τα οποία επιβεβαιώνεται ότι το ζευγάρι των γκέι είναι από την Πάτρα.
Μάλιστα, από τα σχόλια αυτά καθαυτά, μαθαίνουμε ότι ο άνδρας που είναι σε παθητικό ρόλο είναι γνωστός γυμναστής! Στο σχετικό σχόλιο, που επιβεβαιώνει αρχικά ότι οι gay είναι Πατρινοί, αναφέρονται επί λέξει τα εξής: «Παιδιά μου, δεν θέλω να σας στενοχωρήσω, αλλά όντως στην Πάτρα είναι. Τον παθητικό, τον μελαχρινό, τον ξέρω και είναι γυμναστής».
Η σχετική ιστοσελίδα, στην οποία έχουν αναρτηθεί δεκάδες «ροζ» βίντεο, ερασιτεχνικά και επαγγελματικά, έχει υψηλή επισκεψιμότητα, παρότι πρόσβαση στο σύνολο του περιεχόμενου της επιτρέπεται να έχουν μόνο όσοι είναι μέλη της.
Οι επισκέπτες, που δεν είναι μέλη, μπορούν να δουν μόνο μερικά δευτερόλεπτα από τα βίντεο καθώς μετά από λίγο το περιεχόμενό τους «κλειδώνει».
Στην προκειμένη περίπτωση, ο επισκέπτης μπορεί να δει μόνο 20 δευτερόλεπτα από το βίντεο με το παθιασμένο σεξ των γκέι από την Πάτρα. Αρκετά, όμως, για να μπει χωρίς περιστροφές στο νόημα.






Δεν υπάρχουν σχόλια: