Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011

Χαστούκια στο… στήθος: Μία εναλλακτική μέθοδος αντί για πλαστική…για μεγάλο στήθος!

Εάν έχετε πάρει σοβαρή απόφαση να κάνετε κάποιες αλλαγές στην εμφάνισή

σας αλλά φοβάστε το νυστέρι, ίσως να θέλετε να κάνετε κράτηση σε πτήση για… Ταϊλάνδη και να δοκιμάσετε την τεχνική με τα χαστούκια στο στήθος που είναι εγκεκριμένη από την κυβέρνηση εκεί.
Ξέρω ότι πιθανόν σκέφτεστε ότι πρόκειται για…
ακόμη μια απάτη για αυξητική στήθους, αλλά μετά από μια σύντομη έρευνα σχετικά με τη θεραπεία με χαστούκια Khemmikka Na Songkhla μπορείτε να βρείτε ότι το Υπουργείο Υγείας της Ταϊλάνδης πραγματοποίησε μια μελέτη διάρκειας έξι μηνών σε αυτή και αναγνώρισε την τεχνική της ως μια βιώσιμη εναλλακτική λύση για την πλαστική χειρουργική. Η 44χρονη αισθητικός από τη Μπανγκόκ είναι το μόνο πρόσωπο στον κόσμο που ξέρει τα μυστικά του “χαστουκίσματος” των μαστών, του προσώπου και των γλουτών, τα οποία κληρονόμησε από τη γιαγιά της. Τώρα, αυτή προτίθεται να επιλέξει 10 άτομα για να μεταδώσει τις γνώσεις της, αλλά όχι δωρεάν. Η Khemmikka κοστολογεί 10 εκατομμύρια μπατ (330.000 δολάρια) για γλυπτική σώματος, 8 εκατομμύρια μπατ ($ 260.000) για να διδάξει την τεχνική με τα χαστούκια στο στήθος, και 5 εκατομμύρια μπατ ($ 165,000) για την τα χαστούκια προσώπου. Τέσσερις άνθρωποι έχουν υποβάλει αίτηση για τα μαθήματα της, μέχρι τώρα.
Η Khemmikka Na Songkhla, γνωστή και ως “Khunying Tobnom” ανακάλυψε το καλλωπιστικό αποτελέσματα της μεθόδου με τα χαστούκια όταν ήταν έφηβος και αναζητούσε τρόπους για να αυξήσει το μέγεθος του στήθους της. Μια μέρα η γιαγιά της την είδε να τρίβει το στήθος της με μια κρέμα θαύμα και τη συμβούλευσε να σταματήσει η σπατάλη του χρόνου με αυτά τα πράγματα και να το τρίψει με τον παραδοσιακό τρόπο, μέχρι να πονέσει. Αφού άφησε τη γιαγιά της να της δώσει χαστούκια στα στήθη της μερικές φορές και έπειτα να λουστεί με παγωμένο νερό, η Khemmikka παρατηρήσει ότι το μέγεθος του στήθους της, αυξήθηκε κατά 4 ίντσες, και τελικά αποφάσισε να μάθει την τεχνική με τα χαστούκια η ίδια. Εφαρμόζει την παλιά τεχνική με τα χαστούκια στο σαλόνι ομορφιάς της για τις τελευταίες δύο δεκαετίες, και κατάφερε να βελτιώσει ριζικά την εμφάνιση χιλιάδων γυναικών χωρίς τη χρήση χημικών ουσιών ή εμφυτευμάτων.
Μια από τις σημαντικότερες στιγμές στην καριέρα της συνέβη πριν από μερικά χρόνια, όταν μία πελάτης ανέπτυξε καρκίνο του μαστού και κατηγόρησε το μασάζ με χαστούκια Khunying Tobnom. Επειδή η αισθητικός ανησύχησε ζήτησε από το τμήμα υγείας της Ταϊλάνδης να μελετήσει τις τεχνικές της και να ανακαλύψει εάν θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε καρκίνο. Μετά από ενδελεχή μελέτη διάρκειας έξι μηνών, αξιωματούχοι του υπουργείου Υγείας ανακοίνωσαν ότι τα υποκείμενα του πειράματος ήταν όλα χωρίς καρκίνο, αλλά εκτός από αυτό είχαν σημαντικές αυξήσεις στο μέγεθος του στήθους τους. Το 2003 τα χαστούκια του μαστού εγκρίθηκαν επίσημα ως φυσική εναλλακτική λύση για την πλαστική χειρουργική.
Αλλά πώς μπορεί να βοηθήσουν τα χαστούκια να βελτιωθεί η εμφάνιση των γυναικών; Προφανώς η θεραπεία περιλαμβάνει δράση που καθοδηγεί το λίπος από τις περιοχές γύρω από το στήθος σπρώχνοντας το προς το στήθος, και έτσι δημιουργεί μια πληρέστερη εμφάνιση και μεγαλύτερο μέγεθος. Η Khemmikka Na Songkhla, χτυπάει, τσιμπάει και συμπιέζει το λίπος και τους μυς στο άνω μέρος του θώρακα πλευρές του κορμού και την κοιλιά των πελατών της σε έξι 10λεπτες συναντήσεις που όσοι έχουν δοκιμάσει λένε ότι μπορεί να είναι αρκετά επώδυνες. Αλλά τα αποτελέσματα αξίζουν τον κόπο, αφού συνήθως αυξάνουν το μέγεθος του στήθους τους πάνω από 2 ίντσες. Οι πελάτες κυμαίνονται από νεαρά κορίτσια που θέλουν ένα πιο εντυπωσιακό στήθος, μεχρι γυναίκες στα 70 τους που θέλουν να τονίσουν τις καμπύλες τους. Γυναίκες από όλα τα κοινωνικά στρώματα έχουν δοκιμάσει τις θεραπείες με χαστούκια της και έχουν δει σημαντικά αποτελέσματα.
Αλλά ενώ τα χαστούκια της Khemmikka Na Songkhla μπορεί να κάνουν θαύματα, παραδέχεται ότι υπάρχουν ακόμα μερικές γυναίκες που δεν μπορούν να βοηθηθούν. Εάν τα στήθη μιας γυναίκας είναι πολύ μικρά, ή εάν είναι πάρα πολύ κοκαλιάρα, η Khemmikka συμβουλεύει τις γυναίκες αυτές να πάρουν πρώτα κάποια κιλά πριν την επισκεφτούν, γιατί δεν θα μπορέσει να δουλέψει μαζί τους. Το αναφέρει για να το έχουν όλες κατά νου πριν από την πτήση τους στην Ταϊλάνδη




Δεν υπάρχουν σχόλια: