Κυριακή 28 Αυγούστου 2011

Αδελφάκια 4 και 6 ετών κλέβουν στο σούπερ μάρκετ! Φωτογραφίες

Eίναι μόλις έξι ετών και για να φτάσει το κουτί με το αναψυκτικό πρέπει να πατήσει σε ένα άλλο ράφι.
Αυτό βέβαια καθόλου δεν εμποδίζει την νεαρή να κλέβει καταστήματα!
Μάλιστα, συνεργάζεται πολύ καλά με τον αδερφό της, ο οποίος είναι τεσσάρων! Ναι, καλά διαβάζετε! Και όλα αυτά; Υπό την καθοδήγηση της μητέρας τους η οποία βρίσκεται έξω από το κατάστημα και αφού έχει “δασκαλέψει” τα παιδιά, εκείνα μπαίνουν στο κατάστημα και ακολουθούν πιστά τις οδηγίες της.
Το τελευταίο κρούσμα ήταν σε ένα mini market στη Λίβερπουλ όπου και η κάμερα κατέγραψε αναλυτικότατα τα όσα έκαναν τα δύο ανήλικα παιδιά.
Μάλιστα, όπως ισχυρίζεται και ο ιδιοκτήτης του καταστήματος, Σάμι Μοχάμεντ, η μικρή είχε οδηγίες από την μαμά της να κλέψει ένα ισοτονικό ποτό το οποίο βρισκόταν στο βάθος του ραφιού. Πάτησε σε άλλο ράφι και όταν το έπιασε φώναξε στη μαμά της, η οποία βρισκόταν απ’ έξω “Μαμά αυτό είναι;”. Εν τω μεταξύ, το μόλις τεσσάρων αγόρι κατάφερε να βάλει στο μπουφάν του μπάρες δημητριακών.







Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος δήλωσε σοκαρισμένος: “Αν αυτά τα παιδιά φέρονται έτσι σε αυτή την ηλικία, τι θα κάνουν όταν μεγαλώσουν;” και συνέχισε “Κάτι πρέπει να γίνει για αυτά τα παιδιά. Η αξία των προϊόντων είναι ελάχιστη, αλλά η πράξη τους δείχνει πόσο κατεστραμένοι είναι μερικοί άνθρωποι στην Μεγάλη Βρετανία”.
Όπως και να ‘χει, είναι φρικτό γεγονός να ωθείς τα ίδια σου τα παιδιά στην εγκληματικότητα επειδή θέλεις απλά να πιεις ένα… ισοτονικό ποτό!





Δεν υπάρχουν σχόλια: