Πέμπτη 28 Ιουλίου 2011

Δεν μπόρεσαν να συγκρατήσουν το πάθος τους και έκαναν sex σε νεκροταφείο!

Τέτοιο ήταν το πάθος ενός ερωτευμένου πλην μεθυσμένου ζευγαριού από μια κωμόπολη των ΗΠΑ, που δεν μπόρεσαν να το συγκρατήσουν και το άφησαν να ξεχυθεί ολόκληρο μέσα σε ένα νεκροταφείο!








Η ιστορία έχει ως...


εξής: είναι μεσημέρι, ο ήλιος λάμπει και ο 41χρονος Άντριου Ντόλαλσον με την 43χρονη ερωμένη του Κάρεν Γουόρεν, τα έχουν «τσούξει» για τα καλά. Λίγο ο καλός καιρός, λίγο η ευφημία από το ποτό, δεν αργούν να… «ανάψουν» τα αίματα, με αποτέλεσμα οι δυο φλογεροί εραστές να είναι ασυγκράτητοι.






Βρίσκουν λοιπόν ένα νεκροταφείο, μπαίνουν μέσα και αρχίζουν να επιδίδονται σε παθιασμένα φιλιά, αγκαλιές και τα σχετικά. Σε λιγότερο από 10 λεπτά, περνάνε και στο… «κυρίως πιάτο», αρχίζοντας να κάνουν σεξ πάνω στα μνήματα!


Έλα όμως που για κακή τους τύχη, δίπλα στο νεκροταφείο βρίσκεται ένα σχολείο με τους μαθητές του να έχουν διακόψει το μάθημα μόνοι τους, να έχουν παρατήσει σύξυλο το δάσκαλο και να παρακολουθούν εκστασιασμένοι την live ερωτική σκηνή.






Όπως είναι φυσικό, ο δάσκαλος με το που αντιλαμβάνεται τι συμβαίνει, καλεί αμέσως την αστυνομία που σε λιγότερο από δέκα λεπτά φτάνει στο σημείο και συλλαμβάνει εν δράσει τους δυο ασυγκράτητους εραστές.






Οι δυο τους, οδηγούνται στο αστυνομικό τμήμα και για να γλυτώσουν τις κατηγορίες, ισχυρίζονται ότι «απλά ανταλλάξαμε ένα φιλί και μια αγκαλιά». Τελικά δεν έπεισαν και τώρα κατηγορούνται για προσβολή των χρηστών ηθών και της δημοσίας αιδούς.






http://newsvolos.blogspot.com


Δεν υπάρχουν σχόλια: