Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011

ΓΟΝΙΔΙΑΚΕΣ ΧΡΟΝΟΚΑΨΟΥΛΕΣ




Την ώρα που η συντριπτική πλειοψηφία του πλανήτη ασχολείται με την οικονομική κρίση κάποιοι φροντίζουν να θάβουν στο υπέδαφος χρονοκάψουλες για να τις βρούν οι άνθρωποι του μέλλοντος.


Τέτοιες χρονοκάψουλες έχουν θαφτεί δεκάδες σε όλη τη Γη. Θυμηθείτε προηγούμενα άρθρα της "ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ" που ασχολούνται με το ίδιο θέμα.
Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡΩΝ ΚΑΙ Η ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ
2012: ΤΙ ΤΡΕΧΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ;
Θάβουν λοιπόν σπόρους, βιβλία, πίνακες, CD's, παλιούς δίσκους μουσικής και ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε.
Στην Κορέα βλέπουμε μαθητές μαζί τους ηγέτες της Κίνας, Ιαπωνίας και Νότιας Κορέας, θάβουν προσωπικές τους, λέει το βίντεο, εμπειρίες.


Το περίεργο είναι οτι τα θάβουν σε μια κάψουλα που μοιάζει να βυθίζεται μέσα σε υγρό άζωτο!!!


Δεν είναι περίεργο;


Το ακόμη πιο περίεργο είναι οτι χρησιμοποιούν υψηλό επίπεδο συγκάλυψης. Μιλάνε για εμπορικές συμφωνίες, για αγάπη μεταξύ των λαών και όλα αυτά τα "ξύλινα".


Και εμείς στο βίντεο βλέπουμε ατσάλι υψηλής αντοχής και να θάβεται μέσα σε δοχείο με υγρό άζωτο. Δείτε μόνοι σας τους ατμούς.


Είναι δυνατόν μαθητικές εμπειρίες που θα ανοιχθούν το 2020 να θάβονται σε υγρό άζωτο;






Ταυτόχρονα στην Ελβετία, στις Αλπεις, θάβουν ψηφιακές πληροφορίες για προηγούμενα "φορμάτ" και ποιός ξέρει τι άλλο!



Ισχυρίζονται οτι ένας ιστορικός του μέλλοντος αν βρεί ένα DVD ή ένα CD παλαιότερων χρόνων δεν θα μπορεί να το διαβάσει αν δεν γνωρίζει το "φορμάτ" με το οποίο κατασκευάστηκε. Οπότε θάβουν οποιοδήποτε "φορμάτ" έχει κυκλοφορήσει πάνω στην Γη.


Φυσικά όλα αυτά τα "φορμάτ" τώρα είναι διαθέσιμα στο διαδίκτυο. Προφανώς περιμένουν κάποιο "σταμάτημα" της ιστορικής εξέλιξης ή όλο αυτό που βλέπουμε είναι ένα παιχνίδι χειραγώγησης.






Δεν υπάρχουν σχόλια: