Κυριακή 22 Μαΐου 2011

VIDEO: H Kate φωτογραφήθηκε γυμνή!

http://www.zougla.gr/Image.ashx?fid=368599&w=400&h=300&q=80
Σάλο έχει προκαλέσει στο παλάτι η Kate, η οποία φωτογραφήθηκε μόνο ...


με τα απολύτως απαραίτητα. Δηλαδή, μόνο με το στέμμα και τη βρετανική σημαία!






Φυσικά, όμως, δεν είναι η Δούκισσα Catherine, αλλά η Katie Green, που μοιάζει πολύ με τη μέλλουσα βασίλισσα της Βρετανίας και είπε να ... επενδύσει στην ομοιότητα. Μόνο που η δική της εκδοχή για την πριγκίπισσα είναι γυμνή.






«Εγώ, η Katie Green αποφάσισα να παραχωρήσω σε σας, τους πιστούς υπηκόους μου, μια ματιά στα κοσμήματα του στέμματος. Ελπίζω να το ευχαριστηθείτε... Τσάο», εμφανίζεται να λέει η σωσίας της Middleton, φορώντας φυσικά το στέμμα αλλά μόνο αυτό!






Αυτό ήταν το... γαμήλιο δώρο της Green στον πρίγκιπα William και την συνονόματή της Catherine Middleton. Αν και το πιθανότερο είναι ένα τέτοιο δώρο να το εκτιμούσε περισσότερο ο ατακτούλης πρίγκιπας Harry.






Η Katie Green με ύψος 1.78 και χυμώδεις καμπύλες είναι μοντέλο. Έχει φωτογραφηθεί για περιοδικά και εφημερίδες και λόγω ... προσόντων είχε επιλεγεί για να διαφημίσει γνωστή μάρκα στηθόδεσμων.






Όμως δεν είναι η μόνη που διαθέτει τέτοια ομοιότητα με την Δούκισσα του Κέμπριτζ. Με την ευκαιρία του πριγκηπικού γάμου είχαν εμφανιστεί κι άλλες σωσίες της Catherine σε χιουμοριστικά βίντεο




Δεν υπάρχουν σχόλια: