Δευτέρα 16 Μαΐου 2011

Με δωρεάν SMS θα μαθαίνουμε τα φθηνότερα βενζινάδικα της περιοχής μας!

Κατόπιν σχετικών συναντήσεων της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας με τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας, υπήρξε συμφωνία με όλες τις εταιρείες να εντάξουν τη συγκεκριμένη υπηρεσία στα προγράμματά τους δωρεάν στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης τους.


Οι καταναλωτές θα στέλνουν μήνυμα σε ένα πενταψήφιο αριθμό από το κινητό τους τηλέφωνο και αμέσως θα λαμβάνουν απαντητικό sms, στο οποίο θα υπάρχει η διεύθυνση των τριών...


πρατηρίων της περιοχής, στην οποία βρίσκονται με τις φθηνότερες τιμές υγρών καυσίμων. Σχετικές ανακοινώσεις θα γίνουν τις επόμενες μέρες από τον υπουργό Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Μ. Χρυσοχοΐδη καθώς, γενικότερα, η κατάσταση στην αγορά υγρών καυσίμων και η λειτουργία του ανταγωνισμού σε αυτήν την αγορά απασχολεί ιδιαίτερα την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας αλλά και την Επιτροπή Ανταγωνισμού, που παρακολουθεί στενά τη διαμόρφωση των τιμών σε όλα τα στάδιά της.


Δεν υπάρχουν σχόλια: