Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

Mini ψυγείο με… μπυροκανόνι! (Video)


Πόσες φορές έχετε με απροθυμία αφήσει μια ταινία ή έναν αγώνα Pro για να πάτε στο ψυγείο για μπύρα ή αναψυκτικό; Όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν, καθώς έρχεται το BeerBot. Ένα ψυγείο για όσους αγαπούν τη μπύρα και το καθισιό.


Τρεις φοιτητές στις ΗΠΑ, ο Ράιαν Ρούσνακ από τη Βιρτζίνια μαζί με δυο φίλους του τον Τζος και το Φέρο, δημιούργησαν μια high tech συσκευή που μόνο λάτρεις του αλκοόλ θα μπορούσαν να φτιάξουν.






Πρόκειται για το BeerBot, ένα “έξυπνο” ψυγείο που σας επιτρέπει να επιλέξετε την μπύρα που επιθυμείτε να απολαύσετε.






Το BeerBot είναι τόσο μπροστά που δεν χρειάζεται καν να περπατήσετε μέχρι εκεί. Απλά χρησιμοποιώντας μια εφαρμογή του τηλεφώνου σου, παραγγέλνεις την μπύρα σου και αυτό στην πετά!!






“Χρησιμοποιώ το ρομπότ καθημερινά. “Κάνω ένα κλικ στο iPhone και έχω την μπύρα στο χέρι μου” δηλώνει ο Ρούσνακ.






Πείτε λοιπόν αντίο στη δίψα σας. Δεν χρειάζεται να διακόψετε καθώς παρακολουθείτε ένα παιχνίδι στην τηλεόραση ή παίζοντας Pro, καθώς με ένα κουμπί έχετε την μπύρα στο χέρι σας.






Η ιδέα του νεαρού ήρθε από το ενδιαφέρον του να δει εάν μπορεί να δημιουργήσει ένα μηχάνημα αυτόματης πώλησης χρησιμοποιώντας μια εφαρμογή του iPhone. Μετά από πολύ δουλειά και χρησιμοποιώντας ένα 204 micro controller τα κατάφερε.






Το βίντεο αποδεικνύει την επιτυχία του








Δεν υπάρχουν σχόλια: