Παρασκευή 13 Μαΐου 2011

Αυτοί είναι οι φονιάδες του 44χρονου

Αυτοί είναι οι φονιάδες του 44χρονου
Αυτή η φωτογραφία κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο και είναι σύμφωνα με εκείνους που την έχουν στην κατοχή τους, το υλικό που έχουν στα χέρια τους οι αστυνομικοί από τις κάμερες ασφαλείας στην περιοχή όπου έγινε το μοιραίο φονικό.










Πρόκειται για ένα στοπ-καρέ που κατάφεραν να "καθαρίσουν" οι άνδρες της αστυνομίας και μπορούν να διακρίνουν τα πρόσωπα των τριών δραστών, που σκότωσαν τον άτυχο 44χρονο πατέρα στην πλατεία Βικτωρίας.


Το βίντεο είναι από κάμερα που καταγράφει τις κινήσεις τους στις 4.46 το ξημέρωμα της Τρίτης. 4 λεπτά πριν το φονικό. Όταν τον είχαν πάρει στο κατόπι και τον παρακολουθούσαν για να τον ληστέψουν. Μετά τον στρίμωξαν στην γωνία της Ηπείρου με την ΓʼΣεπτεμβρίου και τον έσφαξαν.


Στη μέση διακρίνεται η σκιά από ένα ασπροντυμένο άντρα, που κάποια στιγμή γυρνάει το κεφάλι του για να δει πίσω του.


Λέγεται από την αστυνομία ότι υπάρχει από άλλη κάμερα και η σκηνή της δολοφονίας.














Την Κυριακή πιθανότατα η κηδεία


Στο νεκροταφείο του Κόκκινου Μύλου, πιθανότατα την Κυριακή, θα γίνει σύμφωνα με πληροφορίες, η κηδεία του 44χρονου Μανώλη Καντάρη.


Η κηδεία είχε αρχικά προγραμματιστεί για το μεσημέρι του Σαββάτου στο νεκροταφείο του Ζωγράφου, ωστόσο, νεώτερες πληροφορίες αναφέρουν ότι λόγω προβλήματος υγείας της συζύγου του άτυχου 44χρονου, θα αλλάξει ώρα, ημέρα, αλλά και τόπο.


Δεν υπάρχουν σχόλια: