Παρασκευή 8 Απριλίου 2011

Σέξι χειλάκια για φίλημα χωρίς να χαλάσεις ευρώ

Μπορεί το πιο σέξι σημείο στο πρόσωπο σου να είναι τα ωραία σου χειλάκια όμως πόσο πολύ τα πρόσεξες τελευταία; Διάβασε παρακάτω πώς θα αποκτήσεις τα πιο σέξι χειλάκια και αυτή τη δύσκολη και απαιτητική σεζόν χωρίς να χαλάσεις ευρώ και όλοι θα κρέμονται από τα σούπερ χείλη σου!










Τα σέξι, απλά σου χείλη:... τώρα που άλλαξε ο καιρός έχεις παρατηρήσει ότι τα χειλάκια σου άρχισαν να "σκάνε"; Τότε αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να αρχίσεις την απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων σε αυτό ακριβώς το σημείο. Η ζάχαρη είναι το όπλο σου για τέλειο σκράμπ χειλιών και το πιο καλό νέο είναι ότι δε χρειάζεται να δώσεις μια περιουσία για να την αποκτήσεις! Πώς θα φτιάξεις το σκράμπ: βάλε λίγο ζάχαρη στην παλάμη σου και βρέξε τα δαχτυλάκια σου (του άλλου χεριού)με νεράκι. Ανάμειξε λίγες σταγόνες νερού μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές μείγμα. Άπλωσε το με κυκλικές κινήσεις στα χειλάκια σου και είσαι έτοιμη!










Λαμπερά χείλη: μπορεί το λιπ-γκλος να κάνει καλά τη δουλειά του όμως τι θα έλεγες για λίγη βαζελίνη; Η βαζελίνη υπόσχεται όχι μόνο να μαλακώσει τα χειλάκια σου αλλά και να τα γυαλίσει όσο δε φαντάζεσαι! Αν απλώσεις βαζελίνη στα χειλάκια σου αμέσως μετά την απολέπιση αλλά και το βράδυ πριν πέσεις για ύπνο θα δεις τα χείλη σου πιο απαλά από ποτέ. Μπορεί το καλοκαίρι να πέρασε αλλά σε μια χώρα σαν τη δική μας μην ξεχνάς και το αντηλιακό χειλιών για να τα προστατεύσεις από τις ηλιακές ακτίνες που μπορεί να είναι πολύ βλαβερές.










Χαλάρωσε τους μυς των χειλιών σου: πόσες φορές δε σφίγγεις τα χείλη σου για να μην αρχίσεις τις φωνές στο γραφείο; Όπως και οι μυς της πλάτης σου μετά από 10 ώρες μπροστά στον υπολογιστή έτσι και οι μυς των χειλιών έχουν ανάγκη από ξεκούραση και ανάπαυλα. Μπορείς λοιπόν να χαλαρώσεις τα χείλη σου κρατώντας το στόμα σου ανοιχτό και τα χείλη σου λίγο ανοιχτά έτσι ώστε να αφήσεις λίγο αέρα να "περάσει" αλλά και να τα κάνεις να φαίνονται πιο "γεμάτα". Αν ρίξεις μια ματιά στις φωτογραφίες των μοντέλων θα δεις ότι στις περισσότερες λήψεις τα χειλάκι τους είναι ελαφρώς ανοιχτά και φυσικά για φίλημα!










Βάλε τα όρια σου: οριοθέτησε τα χείλη σου μιας και η συμμετρία τους είναι πολύ πιο σημαντική και από τα δείχνουν "γεμάτα". Για απόλυτα θηλυκά και σέξι χείλη δεν έχεις παρά να απαλύνεις οποιεσδήποτε ατέλειες του φυσικού σου σχήματος με ένα μολύβι χειλιών. Φρόντισε να αποτριχώσεις καλά πιθανόν τριχούλες στο άνω χείλος για να δείχνουν ακόμη πιο εντυπωσιακά και σέξι χωρίς...παρεμβολές!










Τιπ: το κάπνισμα δεν αποκλείεται να σου δημιουργήσει λεπτές γραμμές στα πλάγια των χειλιών που ο μόνος τρόπος για να τις εξαφανίσεις είναι να μην καπνίζεις!

Δεν υπάρχουν σχόλια: