Κυριακή 10 Απριλίου 2011

6 λόγοι που δεν θέλεις να κάνεις sex με την γυναίκα σου

6 λόγοι που δεν θέλεις να κάνεις sex με την γυναίκα σου






Συνήθως σε ένα γάμο το στερεότυπο είναι ο σύζυγος να μην κάνει ποτέ όσο σεξ θα ήθελε με τη γυναίκα του. Το αντίστροφο, δηλαδή η γυναίκα να μην παίρνει αρκετό σεξ από τον σύζυγό της, είναι μάλλον ταμπού αν και στην πραγματικότητα δεν είναι τόσο σπάνιο όσο θα πίστευε κανείς.






Θα προβλημάτιζε όμως πολύ περισσότερο μια γυναίκα αν ο σύζυγός της δεν ήθελε να κάνει σεξ μαζί της από ό, τι έναν άνδρα αν συνέβαινε το ίδιο με τη σύντροφό του. Η γυναίκα μπορεί να το πάρει προσωπικά και να αισθανθεί ότι φταίει αυτή.






Εμείς σας παρουσιάζουμε 6 λόγους, για τους οποίους ένας άνδρας μπορεί να μην θέλει να κάνει σεξ με τη σύζυγό του πια....






1. Είναι στα down του και δεν έχει όρεξη για σεξ






Είναι κάτι που μπορεί να συμβεί σε έναν άνδρα. Ειδικά αν έχει χάσει τη δουλειά του ή αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα, μπορεί να δει ξαφνικά τη λίμπιντό του να μειώνεται. Πολλές φορές το εγώ και η λίμπιντο ενός άνδρα είναι αλληλένδετα με την καριέρα του.






2. Δεν τον τραβάει ερωτικά πλέον η γυναίκα του






Η σεξουαλική διάθεση των ανδρών μπορεί να επηρεαστεί από την προσωπικότητα ή την διάθεση της συζύγου τους. Μπορεί να σιχαθεί την μοχθηρή, κακόκεφη, μίζερη και γκρινιάρικη συμπεριφορά της. Άλλοι άνδρες πάλι χάνουν την ερωτική τους διάθεση όταν η σύζυγός τους πάρει βάρος και γενικότερα χαλάσει η εμφάνισή της, οπότε αν εκείνη αρχίσει να φροντίζει τον εαυτό της και χάσει τα κιλά που πήρε, μπορεί να επιλυθεί το πρόβλημα.






3. Έχει ερωμένη






Αν ένας άνδρας ξαφνικά δεν θέλει να κάνει σεξ με τη σύζυγό του, μπορεί απλά να την απατάει. Μερικοί άνδρες έχουν τη δυνατότητα να έχουν εξωσυζυγική σχέση και στη συνέχεια να επιστρέφουν στο σπίτι και να συνεχίζουν να έχουν σεξουαλικές σχέσεις με τις συζύγους τους, αλλά όσο ο άνθρωπος μεγαλώνει τα πράγματα αλλάζουν. Έτσι μπορεί να μη θέλει να κάνει σεξ με τη γυναίκα του, έτσι ώστε να κάνει οικονομία δυνάμεων.






4. Θα μπορούσε να είναι ομοφυλόφιλος






Ένας άνδρας μπορεί να κάνει σεξ με τη γυναίκα του στην αρχή της γνωριμίας τους ή στο μήνα του μέλιτος και στη συνέχεια να σταματήσει να θέλει να κάνει σεξ μαζί της εντελώς επειδή καταλαβαίνει ότι δεν μπορεί να καταπολεμήσει το αίσθημά του να είναι ομοφυλόφιλος.






5. Έχει κάποιο πρόβλημα υγείας






Αν ένας άνδρας έχει τακτική σεξουαλική επαφή με τη σύζυγό του και στη συνέχεια φαίνεται να σταματά για μη εμφανή λόγο, αλλά εξακολουθεί να έλκεται από αυτήν και να την αγαπάει, τότε μπορεί να χρειάζεται να δει ένα γιατρό.






Δυστυχώς ορισμένες μορφές καρκίνου, καρδιοπάθειες, εγκεφαλικά επεισόδια και μια σειρά από άλλα προβλήματα υγείας, μπορεί να επηρεάσουν τη λίμπιντο και την επιθυμία ενός άνδρα.






6. Έχει πάρει βάρος και ακολουθεί ανθυγιεινή διατροφή






Όταν ένα άτομο παίρνει απότομα πολλά κιλά καθώς μεγαλώνει, αρχίζει να απελευθερώνει περισσότερες γυναικείες παρά ανδρικές ορμόνες. Η αύξηση βάρους μπορεί πολλές φορές να κάνει τον άνδρα πιο θηλυπρεπή και να μειώσει τη λίμπιντό

Δεν υπάρχουν σχόλια: