Σάββατο 5 Μαρτίου 2011

Οff-road αναμέτρηση με γαϊδουρινή υπομονή

Οff-road αναμέτρηση με «γαϊδουρινή» υπομονή
Το Red Bull Donkey Cross πήρε τα Βουνά!
Εικοσιπέντε κορυφαίοι motocross αναβάτες, 25 πεισματάρικα γαϊδουράκια και το μοναδικής ομορφιάς βουνό των Κενταύρων, το Πήλιο, είναι τα συστατικά της πιο ανατρεπτικής, διασκεδαστικής και ταυτόχρονα γεμάτης προκλήσεις off-road αναμέτρησης, που επιστρέφει για τρίτη φορά!
Στις 3 Απριλίου 2011, το Red Bull Donkey Cross πρόκειται να ταξιδέψει σε έναν από τους πιο δημοφιλείς χειμερινούς προορισμούς της Ελλάδας, το Πήλιο. Εκεί, και συγκεκριμένα στη Μακρινίτσα, υπόσχεται να προσφέρει μια συγκλονιστική εμπειρία για 25 κορυφαίους off-road αναβάτες.
Πηδώντας από τη σέλα στο σαμάρι, καλούνται να αποδείξουν όχι μόνο τη δεξιότητά τους στην οδήγηση αλλά και τη «γαϊδουρινή» υπομονή τους, χαλιναγωγώντας τα γαϊδουράκια για να φτάσουν στον τερματισμό.
Για να αντιμετωπίσουν την πρόκληση του Πηλίου, οι αναβάτες θα πρέπει να ολοκληρώσουν στον ελάχιστο δυνατό χρόνο την προκαθορισμένη διαδρομή συνολικού μήκους 8400χλμ. με μηχανές, μέσα σε καλντερίμια και δύσβατα μονοπάτια, αλλά και να αλλάξουν το τεχνικά προηγμένο όχημά τους, με το πιο hardcore όχημα της ιστορίας, το γαϊδουράκι διανύοντας διαδρομή συνολικού μήκους 5250χλμ.!
Ακολουθώντας πιστά τα «μαθήματα οδήγησης γαϊδουριού» που θα παραδόσουν οι αγωγιάτες και με δεδομένο ότι οποιαδήποτε μορφή άσκησης βίας στα «καθαρόαιμα» τετράποδα θα επιφέρει αποκλεισμό, οι off-road αναβάτες θα διεκδικήσουν το πολυπόθητο βραβείο, αλλά και την πρώτη θέση στη μαγευτική θέα από το «μπαλκόνι του Πηλίου».
Μετά από δύο πετυχημένους αγώνες το 2007 και το 2008 στο νησιώτικο και καλοκαιρινό περιβάλλον της Σίφνου, το Red Bull Donkey Cross επιστρέφει με νέες προκλήσεις σε ένα άκρως χειμερινό περιβάλλον, δημιουργώντας ένα πρωτόγνωρο σκηνικό για συμμετέχοντες και θεατές!


Δεν υπάρχουν σχόλια: