Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2011

Κομμένο το σεξ γιατί έχεις…. χαμηλό IQ!

Αν νομίζετε ότι τα έχετε ακούσει όλα τότε κάνετε πολύ μεγάλο λάθος Δικαστήριο απαγόρευσε σε 41χρονο να κάνει σεξ γιατί …






έχει χαμηλό δείκτη νοημοσύνης. Ακριβώς!


Αυτό έγινε στην Βρετανία όπου δικαστήριο έκρινε πως ένας 41χρονος δεν πρέπει να ξανακάνει σεξ επειδή έχει… χαμηλό δείκτη νοημοσύνης!


Η «κουφή» δικαστική απόφαση αφορά την περίπτωση ενός άνδρα, που συγκατοικεί με τον αγαπημένο του. Τόσο αγαπημένο ήταν το ζευγάρι, που του.... έδινε και καταλάβαινε, με αποτέλεσμα η γειτονιά να κάνει παράπονα στο δημοτικό συμβούλιο!


Το δημοτικό συμβούλιο ήταν αυτό που παρέπεμψε στην δικαιοσύνη τον Άλαν, όπως ονομάζεται ο ένοχος της υπόθεσης, επικαλούμενο αναρμοδιότητα για σεξουαλικά θέματα.


Ο δικαστής βρήκε έναν ομολογουμένως πρωτότυπο τρόπο να δικάσει τον 41χρονο: τον υπέβαλε σε τεστ IQ, από το οποίο προέκυψε πως ο Άλαν έχει δείκτη νοημοσύνης 48, κάτω δηλαδή από τον μέσο όρο.


Σύμφωνα, λοιπόν, με τον δικαστή, ο 41χρονος δεν καταλαβαίνει τι κάνει όταν κάνει σεξ με τον σύντροφό του, οπότε… σεξ, τέλος!


Τι κι αν ο Άλαν διαμαρτυρήθηκε για παραβίαση της προσωπικής του ελευθερίας; Η απόφαση είναι απόφαση και το δημοτικό συμβούλιο καλείται τώρα να… επιβλέπει μην τυχόν ο 41χρονος παραβεί την ποινή του και κάνει σεξ με τον σύντροφό του!


Μια είναι η λύση Άλαν. Καλή ηχομόνωση στο σπίτι και… φίμωτρο

Δεν υπάρχουν σχόλια: