Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2011

"Η πιο σέξι τενίστρια όλων των εποχών"! (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ).....


H Βικτόρια Βανούτσι είναι 26 ετών, γεννημένη στις 14 Μαρτίου του 1984 στο....


Μπουένος Άιρες.

Έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό ως αθλήτρια του τένις, ωστόσο ένα σοβαρός τραυματισμός στον ώμο την υποχρέωσε να βάλει πρόωρο τέλος στην επαγγελματική της καριέρα.
Πάντως, ακόμα και μετά την αποχώρησή της, το κοινό του τένις δεν την ξεχνάει, καθώς σε γκάλοπ της ισπανικής εφημερίδας Marca αρκετό καιρό μετά το "αντίο" της στα κορτ, είχε ψηφιστεί ως "η πιο σέξι τενίστρια όλων των εποχών", αφήνοντας πίσω της ονόματα όπως οι Μαρία Σαράποβα, Άννα Ιβάνοβιτς, Άννα Κουρνίκοβα κ.α.
Μετά τη λήξη της ενασχόλησής της με το τένις, έγινε ακόμα πιο γνωστή, δουλεύοντας ως μοντέλο και ηθοποιός!
Αίσθηση έχουν προκαλέσει στην Αργεντινή οι φωτογραφήσεις της στο Playboy και το Maxim, με την ίδια να δηλώνει πως "η δουλειά μου στο Playboy ήταν από τις καλύτερες της καριέρας μου, καθώς το αποτέλεσμα ήταν άκρως αισθησιακό".








Σε συνέντευξή της στο ίδιο περιοδικό είχε δηλώσει: "Όταν κάνω έρωτα, θέλω ο άντρας νά ΄χει το πάνω χέρι και να ελέγχει απόλυτα την κατάσταση. Μού αρέσει να το κάνω με όλες τις ανέσεις, γι΄ αυτό τίποτα δεν είναι καλύτερο από ένα μεγάλο, άνετο κρεβάτι".
Η Βικτόρια έχει ξεκαθαρίσει πολλές φορές σε δηλώσεις της πως δεν έχει υποβληθεί ποτέ σε κάποια πλαστική επέμβαση: "Οι καμπύλες μου είναι απολύτως φυσικές και δεν θέλω να αλλάξω απολύτως τίποτα στο κορμί μου".
Η "Πριγκίπισσα", όπως χαρακτηρίζεται από τα Μέσα της πατρίδας της, έχει προκαλέσει αρκετές φορές μικρά και μεγάλα σκάνδαλα γύρω από το όνομά της και σχετικά με την προσωπική της ζωή.






Το μεγαλύτερο από αυτά είχε σχέση με τον πρώην σύζυγό της, Κριστιάν Γκαστόν Φαμπιάνι,Ολ Μπόις, ομάδας της Primera Division της Αργεντινής.
Στις 27 Αυγούστου του 2009, ο Κριστιάν το είχε σκάσει από την προπόνηση της Ρίβερ Πλέιτ όπου αγωνιζόταν τότε, για να ...παντρευτεί τη Βικτόρια, με αποτέλεσμα οι υπέυθυνοι της ομάδας του να τον ψάχνουν και να μην τον βρίσκουν. Τελικά τον βρήκαν ...παντρεμένο, σε έναν γάμο - εξπρές που κράτησε μόλις επτά μήνες.
Το διαζύγιο βγήκε τόσο ξαφνικά όσο έγινε ο γάμος του ζευγαριού, με τις φήμες να λένε πως αιτία γι΄ αυτό ήταν η εξωσυζυγική σχέση της Βικτόρια με έναν πρώην συναθλητή της από το χώρο του τένις, τον Νταβίντ Ναλμπαντιάν





Δεν υπάρχουν σχόλια: