Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011

Ερωτεύτηκε τον δωρητή σπέρματος που η ίδια επέλεξε!

Η ιστορία θυμίζει κινηματογραφικό σενάριο αισθηματικής ταινίας που δεν ξέρει κανείς αν πρέπει να γελάσει ή να συγκινηθεί!


Μια γυναίκα από το Λονδίνο έπειτα από 3 αποτυχημένους αρραβώνες αποφάσισε πως δεν μπορεί να αφήνει τον χρόνο να περνάει και έτσι έβαλε μπροστά το σχέδιό της. να κάνει ένα παιδί και να το μεγαλώσει μόνη της.


Ψάχνοντας στο...


διαδίκτυο εντόπισε έναν άνδρα ο οποίος ήταν δωρητής σπέρματος. Το παρουσιαστικό του άνδρα της τράβηξε το ενδιαφέρον και έτσι... η Frances Benning, 29 ετών έκλεισε ραντεβού μαζί του. Οι δύο τους βγήκαν βόλτα και όπως ήταν συμφωνημένο κατέληξαν στο κρεβάτι. Η 29χρονη όμως δεν κατάφερε να ακολουθήσει το αρχικό της σχέδιο καθώς ερωτεύτηκε τον δωρητή σπέρματος! Ακόμα πιο απίστευτο είναι το γεγονός ότι τελικά οι δύο τους αποφάσισαν να κάνουν σχέση. Ιδανικό; Ρομαντικό; Αρκετά θα έλεγε κανείς, όμως όλα τα παραμύθια τελειώνουν και μάλιστα το συγκεκριμένο τελείωσε και άδοξα αφού ο Toby στον 4ο μήνα εγκυμοσύνης της Frances αποφάσισε ότι δεν ήταν έτοιμος να γίνει πατέρας. Έτσι εξαφανίστηκε από την ζωή της εγκυμονούσας χωρίς να μπει στον κόπο να της δώσει εξηγήσεις...

Δεν υπάρχουν σχόλια: