Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011

Εχει στο ενεργητικό της πεντακόσιους εραστές, συμμετοχή σε όργια, σεξ με εντελώς αγνώστους και είναι μόνο 24 ετών!

Η Νατάσα Ατλι, κορίτσι από αριστοκρατικό τζάκι της Βρετανίας, συγγενής του μεταπολεμικού πρωθυπουργού ...






Κλέμεντ Ατλι και φοιτήτρια, παραδέχεται ότι είναι εθισμένη στο σεξ γιατί «την απελευθερώνει»!


Το μαύρο πρόβατο της οικογένειας Ατλι παραδέχεται ότι... με τις κακές συνήθειες προκαλεί τη φρίκη στην οικογένειά της, αλλά δεν συμμερίζεται την άποψη ότι ο τρόπος ζωής της είναι κακός. Ο στρατιωτικός πατέρας της και η μητέρα της χώρισαν όταν ήταν τριών ετών και για αρκετά χρόνια την είχε αναλάβει η γιαγιά της, η οποία την έπαιρνε μαζί της σε κυνήγι αλεπούς, αλλά και της διάβαζε ελληνική μυθολογία όπου υπάρχουν αρκετές σεξουαλικές αναφορές.


Την πρώτη της σεξουαλική εμπειρία η Νατάσα την είχε στα 15 της με τη συμμετοχή δύο παρτενέρ! «Τα άλλα παιδιά στο σχολείο μου δημιούργησαν αισθήματα ντροπής. Αλλά οι σεξουαλικές μου ανάγκες με έκαναν πιο δυνατή, αν και τις καταπίεσα για να μπορέσω να τελειώσω το σχολείο με πολλά άριστα και να περάσω από συνέντευξη για να εισαχθώ στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης. Οι γονείς μου όμως μου σύστησαν να φοιτήσω στο Πανεπιστήμιο Ρούαγιαλ Χολοουγουέι στο Λονδίνο» εξηγεί η Νατάσα.


Ακουσε τη συμβουλή τους και φρόντισε να τη συνδυάσει με το τερπνό, αφού οι παμπ της βρετανικής πρωτεύουσας αποδείχθηκαν ιδανικές για την εύρεση ανδρών που θα ικανοποιούσαν τις σεξουαλικές φαντασιώσεις της.


Στα 19 της πήγε στο πρώτο σεξ πάρτι, όπου αφού ήπιε μερικά ποτά, χαλάρωσε και πέρασε καλά. Τόσο καλά μάλιστα που αποφάσισε να διοργανώνει και εκείνη σεξ πάρτι, μέσα από τα οποία έφτασε να έχει στο ενεργητικό της 500 σεξουαλικούς παρτενέρ.


«Το πρώτο πάρτι οργίων το διοργάνωσα σε έπαυλη στο Σόμερσετ, όπου οι συμμετέχοντες έκαναν σεξ παντού, ακόμα και στον κήπο, μπροστά σε όλους. Πλέον διοργανώνω συχνά πάρτι και έχω συγκεντρώσει 542.000 ευρώ» αποκαλύπτει.


Δεν υπάρχουν σχόλια: