Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2011

Σκύλος τραυμάτισε σοβαρά τρίχρονο αγοράκι

Επί τέσσερις μέρες νοσηλευόταν ένα τρίχρονο αγοράκι στο νοσοκομείο του Βόλου, προκειμένου να αναρρώσει από τον τραυματισμό που του προκέλεσε η επίθεση σκύλου.
Το κρούσμα συνέβη σε κεντρική περιοχή του Βόλου, όταν το πεινασμένο αδέσποτο σκυλί όρμησε πάνω στο παιδάκι που κρατούσε κάτι φαγώσιμο προκειμένου να του το αρπάξει.
Με την μεσολάβηση του πατέρα του παιδιού, ο οποίος έδωσε μάχη με τον σκύλο, το παιδί μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένο στο νοσοκομείο.
Ο αδέσποτος σκύλος τριγύριζε αρκετή ώρα γύρω από το παιδί και τον πατέρα, ώσπου τελικά υπέκυψε στο ένστικτό του και δάγκωσε το παιδάκι στην φτέρνα του.
Το δάγκωμα ήταν τόσο δυνατό που ο δρόμος γέμισε αίματα, ενώ ο σοκαρισμένος πατέρας πάλεψε με το σκυλί για να αποσπάσει από τα δόντια του τον γιο του που έκλαιγε από τον πόνο και τον πανικό μημπορώντας να ξεφύγει.
Τελικά, κατάφερε να αρπάξει το αγοράκι στην αγκαλιά του και να το μεταφέρει στο νοσοκομείο Βόλου, όπου νοσηλεύτηκε επί τέσσερις ημέρες, μια και το τραύμα ήταν πολύ σοβαρό και είχε προκαλέσει στρέψη στο πόδι του μικρού. Η επίθεση του πεινασμένου σκύλου προκάλεσε σοκ στην πόλη, όπου το πρόβλημα των αδέσποτων συνεχώς εντείνεται και κανείς δεν φαίνεται διατεθειμένος να δώσει λύση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: