Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010

ΚΟΥΙΖ: Πού διαφέρουν τα… χουφτώματα Τζούλιας και Ντούβλη;

Φωτογραφήθηκαν και οι δυο με δυο άντρες, η κάθε μια, να τους χουφτώνουν το γυμνό τους στήθος. Η Τζούλια... (γνωστή και μη εξαιρετέα από την υπερπαραγωγή της σαμπάνιας) είχε υποστεί- μετά χαράς μεγάλης ως φαίνεται- το χούφτωμα δυο τραγουδιστών για τη διαφημιστική καμπάνια νυχτερινού, και ουχί πολιτιστικού ως έλεγε ο αείμνηστος υπουργός, κέντρου. Η ετέρα- προσοχή με «ε» και όχι με «αι»- θεραπαινίς του ελληνικού κινηματογράφου και της τέχνης της κρεβατοκάμαρας, μαντάμ Ντούβλη (καμία σχέση με το ντούβλο), επίσης φωτογραφήθηκε με δυο φουσκωτούς που έχουν διανύσει, κατά πως φαίνεται, χιλιόμετρα στους διαδρόμους και στα «σιδεράδικα» (γυμναστήρια με βάρη στην αργκώ).





Η στάση η ίδια αλλά οι διαφορές αρκετές:

1. Η Τζούλια χαμογελάει, η Ντούβλη έχει ένα ξυνισμένο ύφος λες και δεν της πέτυχαν τα γιουβαρλάκια.

2. Η Τζούλια φωτογραφίζεται σε μαύρο φόντο (τα πάντα στη μαυρίλα και οι τραγουδιστές μέσα) για να ξεχωρίζει, η Ντούβλη “χάνεται” στο εξωτικό τοπίο με τα καλάμια και τα φυτά.

3. Οι χουφτώνοντες τη Τζούλια είναι κατηγορίας ελαφράς (όχι στο ρεπερτόριο), οι χουφτώνοντες τη Ντούβλη (ξαναλέω, καμία σχέση με το ντούβλο) έχουν χτίσει- όχι ντούβλα- κορμί, λεγόμενο και κοιλιακοί- καλοριφέρ.

Όσο για το κοινό σημείο τους (κι αυτό είναι μείον τους που λέει και το άσμα) το ξέρει όλη η Ελλάδα. Και πώς να μη το ήξερε; Αφού θέλει η καλλιτέχνις να κρυφτεί κι η χαρά δεν την αφήνει

Δεν υπάρχουν σχόλια: