Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

Τηλεβοήθεια για τους ηλικιωμένους στο Βόλο

http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQrfEq5foUsh7KGEKtDjsRTg7mtQAn-_jm3aS0d8qJJTOk16hs&t=1&usg=__gkHCuyNHmC9RmpX83QznpT21CGA=Το σύστημα τηλεβοήθειας OTE ALERT για μοναχικούς ηλικιωμένους ανθρώπους που αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας εφαρμόζει από αύριο ο Δήμος Βόλου... διαθέτοντας τον ανάλογο εξοπλισμό μέσω του Δημοτικού Οργανισμού Υγείας και Κοινωνικών Θεμάτων και δωρεάν 10 συσκευές, σε ηλικιωμένους οι οποίοι συμμετέχουν στο πρόγραμμα βοήθεια στο σπίτι.




Πρόκειται για ένα σύστημα που έχει αναπτύξει ο ΟΤΕ και παρέχεται προς τους πολίτες τους οποίους εξασφαλίζει μεγαλύτερη ασφάλεια, ανεξαρτησία, και γρήγορη τηλεφωνική επικοινωνία όταν χρειαστεί να αντιμετωπίσουν ένα έκτακτο πρόβλημα υγείας.

Με το πάτημα και μόνο ενός κουμπιού ο χρήστης επικοινωνεί άμεσα με το τηλεφωνικό κέντρο επικοινωνίας όπου εξειδικευμένοι χειριστές που απαντούν στη κλήση θα ενεργήσουν ώστε να λάβει ο πολίτης τη βοήθεια που χρειάζεται σε σύντομο χρονικό διάστημα. Η παρουσίαση έγινε σήμερα από τον δήμαρχο και εκπροσώπους της εταιρείας City Net που έχει αναλάβει τη διαχείριση του προγράμματος το οποίο σύντομα θα επεκταθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: