Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2010

Καθαρίστε το σπίτι σας και... πάρτε μάτι!

Μια πρωτότυπη ιδέα είχε εταιρία στην Τσεχία η οποία βρήκε τον τρόπο να κάνει... χρυσές δουλειές!


Η εταιρία με την επωνυμία «Τρελές Καθαρίστριες» αναλαμβάνει τις οικιακές εργασίες, χρεώνοντας τους πελάτες με 150 δολάρια την ώρα.


Το πρωτότυπο στην υπόθεση είναι ότι οι γυναίκες καθαρίζουν τα σπίτια φορώντας μόνο τα απαραίτητα, αυτό τουλάχιστον αναφέρουν οι σέξι καθαρίστριες.


Εξάλλου όπως έχουμε επισημάνει το ημίγυμνο είναι πιο προκλητικό από το εντελώς γυμνό. Μια 21 ετών φοιτήτρια, η οποία σκέφτηκε την ιδέα, εξήγησε ότι δεν μπορούσε να βρει δουλειά και σκέφτηκε ότι αυτή η ιδέα θα ήταν ιδιαιτέρως αποδοτική.


Στην Ελλάδα βέβαια τα κορίτσια προτιμούν τον πιο γρήγορο ασανσέρ εξέλιξης που είναι η «τσόντα» σε σχέση με παλιότερα που ήθελαν να «πιάσουν» το μικρόφωνο στα χέρια και να γίνουν τραγουδίστριες....


Αυτή την εποχή της κρίσης πολλές «επώνυμες» θα τολμούσα να πω, γυρνάνε «εκπαιδευτικά έργα».. (μοντέλα και μπάζα)..


«Σε κανέναν δεν αρέσει το καθάρισμα, φέρεται να δηλώνει η σέξι καθαρίστρια, αλλά σε όλους αρέσει να κοιτούν ένα ωραίο σώμα» και δεν έχει άδικο, αφού είναι το μεγαλύτερο ψέμα ότι οι άντρες κοιτούν τις γυναίκες στα μάτια..


Η δική τους επιχείρηση προσφέρει κάθε είδους υπηρεσίες.... καθαριότητας, και οι κοπέλες αντί για στολή φορούν εσώρουχα και ζαρτιέρες.


«Οι περισσότεροι πελάτες που έρχονται σε εμάς είναι πολυάσχολοι επιχειρηματίες που απλά θέλουν να χαλαρώνουν.»


Ίσως να φοράνε και γάντια εάν είναι να καθαρίσουν το σώμα του ιδιοκτήτη του σπιτιού, γιατί μπορεί να σιχαίνονται...


Τις ώρες που καθαρίζουμε τα σπίτια τους απλά μας παρακολουθούν (μόνο μάτι) και εμείς έχουμε ξεκαθαρίσει ότι δεν προσφέρουμε τίποτα παραπάνω από το καθάρισμα»..


Ακόμη και έτσι να είναι το πράγμα εμένα μ αρέσει.. γιατί κορίτσια πρόθυμα υπάρχουν, λεφτά δε υπάρχουν...

Δεν υπάρχουν σχόλια: