Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010

Πριν πεθάνει από καρκίνο άφησε λίστα με επθυμίες για τη φροντίδα των παιδιών της!

Η διάγνωση καρκίνου σε τελικό στάδιο για την Kate Greene την έφερε αντιμέτωπη με το γεγονός ότι τα παιδιά της θα μεγαλώσουν χωρίς εκείνη. Παρόλα αυτά ήταν αποφασισμένη να παίξει ενεργητικό ρόλο στη...

ζωή τους και μετά τον θανατό της και γι' αυτό το λόγο άφησε μία λίστα με 100 πράγματα που αποτελούν ελπίδες και επιθυμίες της για τα παιδιά της.





Η Greene πέθανε μετά από δύο δύσκολα χρόνια που έδινε μάχη με την επάρατη νόσο σε ηλικία 37 ετών. Η ίδια ήθελε εκείνη την μέρα ο 4χρονος Finn και ο 6χρονος Reef να επισκεφτούν το θέρετρο Welsh, όπου πήγαινε διακοπές όταν ήταν μικρή, να δουν έναν διεθνή αγώνα ράγκμπι και να πάνε στην Ελβετία όπου της έκανε πρόταση γάμου ο σύζυγός της St John.







H 37χρονη μητέρα υπογράμμισε στον σύντροφό της τις βασικές αρχές που θέλει να δώσει στα παιδιά τους. Ο 44χρονος πατέρας πρέπει να μάθει στα παιδιά να είναι πάντα συνεπής, να φέρονται καλά στα κορίτσια τους καθώς επίσης να μην τα αφήσει ποτέ να καπνίσουν, να οδηγήσουν μηχανή ή να ενταχθούν στις ένοπλες δυνάμεις.







Οι υπόλοιπες "οδηγίες" είναι πιο πρακτικά και καθημερινά πράγματα όπως να μάθουν να παίζουν ένα μουσικό όργανο, να καλλιεργήσουν ηλιοτρόπια, να συμμετέχουν σε όσες περισσότερες σχολικές δραστηριότητες κι άλλα. Επίσης τονίζει στον άντρα της να μην τα μαλώνει για το ότι βρέχουν το κρεβάτι τους και να φροντίζει να τα φιλάει το βράδυ για καληνύχτα...Η λίστα που άφησε η Greene

Δεν υπάρχουν σχόλια: