Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2010

Πρώην φίλος μοντέλου απειλεί να αποκαλύψει την αμαρτωλή ζωή της

Μια σχέση από το παρελθόν ήρθε να ταράξει τη ζωή γνωστού μοντέλου και του συντρόφου της γνωστού καλλιτέχνη... που τον τελευταίο καιρό φαίνεται να ζουν την ωραιότερη περίοδο της ζωής τους. https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhTmxCpBlh4MYpwG_j6jdkrD3rtMpIlyI9CvBpA9kQhiKyOlRQXcy8LjEkSVbbCHDeckI-WfmJvzT73dFZiZcVlPnwWzTUzLbtOgq116BnyUdaBNL0D7hsJ3afTYxcUH2HJpGzYY803-CNf/s320/6be75c309a13080612103451.jpg

Ο πρώην φίλος της καλλονής έχοντας στα χέρια του φωτογραφίες της από στριπ σόου που έκανε στα μαγαζιά του και όχι μόνο απειλεί να τινάξει τη ζωή της στον αέρα. Όλα ξεκίνησαν πριν από ένα μήνα όταν στην Ελλάδα έφτασε ο νεαρός επιχειρηματίας από τα Βαλκάνια και προσπάθησε... να συναντήσει την πρώην αγαπημένη του.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το φιλικό της περιβάλλον εκείνη δέχθηκε να τον δει κρυφά από τον γνωστό καλλιτέχνη τον οποίο δεν ήθελε να τον... αναστατώσει με ιστορίες του παρελθόντος. Όμως ο παλιός αγαπημένος του μοντέλου που δεν την έχει ξεπεράσει ακόμη της ζήτησε να την ξαναδεί και άλλες φορές, αλλά εκείνη αρνήθηκε με αποτέλεσμα ο ερωτευμένος επιχειρηματίας να φτάσει σε ακρότητες και να απειλεί το πανέμορφο μοντέλο ότι θα αποκαλύψει στο σύντροφό της την αμαρτωλή προηγούμενη ζωή της.

Εκείνη πανικοβλήθηκε επειδή είχε αποκρύψει από τον σύντροφό της το αμαρτωλό παρελθόν της με αποτέλεσμα να περνάει τραγικές στιγμές με το φόβο της αποκάλυψης αυτής. Η προηγούμενη ζωή του μοντέλου που έχει στιγματιστεί από τις δουλειές που έκανε σε χώρες των Βαλκανίων έρχεται αντιμέτωπη με την παρούσα ζωή της και τις δραστηριότητές της

που δεν έχουν καμιά σχέση πια με ότι έκανε παλιότερα.

Ο επιχειρηματίας όμως που δεν λέει να το βάλει κάτω φαίνεται ότι είναι αποφασισμένος να κερδίσει αυτό που έχει στο μυαλό του σε σχέση με το μοντέλο ή να πάρει την εκδίκησή του αφού εξαιτίας της σημερινής της σχέσης τον άφησε στα... κρύα του λουτρού και αυτόν και την πελατεία των μαγαζιών του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: