Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010

Φωτογραφίες-σκάνδαλο επώνυμης κυρίας της σόου μπιζ με ποδοσφαιριστή!

Τον ύπνο της έχει χάσει γνωστή κυρία της σόου μπιζ τις τελευταίες μέρες από καυτές φωτογραφίες που βρέθΟι φωτογραφίες αυτές τη δείχνουν σε πολύ προσωπικές στιγμές με γνωστό ποδοσφαιριστή. Από ότι φαίνεται οι φωτογραφίες είναι από πολύ κοντινή απόσταση γεγονός που δηλώνει ή ότι τραβήχτηκαν ως μέρος του ερωτικού παιχνιδιού των δύο ή ότι η λαμπερή κυρία δεν γνώριζε ότι ο ποδοσφαιριστής είχε φροντίσει να απαθανατίσει τις μοναδικές τους στιγμές.


Άγνωστο παραμένει ωστόσο το πως αυτές οι φωτογραφίες βρέθηκαν στα χέρια του φωτορεπόρτερ που έκανε γνωστό το απόκτημά του σε περιοδικό προκειμένου να τις εμπορευτεί. Οι φωτογραφίες αυτές θα καταστρέψουν σίγουρα την ως τώρα εικόνα της γνωστής κυρίας αν δημοσιευθούν, ενώ θα δημιουργήσουν ερωτήματα για το υποτιθέμενο ηθικό παρελθόν της .

Οι φωτογραφίες αυτές απειλούν μέρες τώρα την ηρεμία της, ενώ φαίνεται να προσπαθεί να διαπραγματευθεί με τον φωτορεπόρτερ. Η είδηση της ύπαρξης αυτών των φωτογραφιών έχει κάνει το γύρο σε... πηγαδάκια της σόου μπιζ με αποτέλεσμα να έχει κάνει πυρ και μανία τη γνωστή κυρία που προσπαθεί με... νύχια και με δόντια να μη γίνει γνωστό το δράμα της κυρίως στον πρώην σύζυγό της, αλλά και στον νυν σύντροφό της... Η ίδια πάντως σύμφωνα με πληροφορίες σχολιάζοντας την ύπαρξη αυτών των φωτογραφιών στον φωτορεπόρτερ που τις έχει -αλλά μάλλον δεν είναι ο μοναδικός- ισχυρίστηκε ότι ήταν μια και μοναδική η συνεύρεση τους σε μια στιγμή αδυναμίας, την οποία προσπαθεί μάλιστα να ξεχάσει.

Πάντως ο φωτορεπόρτερ από ότι φαίνεται δεν είναι και τόσο σίγουρος ότι αυτές τις φωτογραφίες της έχει μόνο εκείνος γεγονός που κάνει την λαμπερή κυρία να περνάει δύσκολες στιγμές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: