Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2010

Μενεγάκη προσωπικές ροζ φωτογραφίες: download links

Χαμός στο διαδίκτυο με προσωπικές φωτογραφίες της Μενεγάκη, τις οποίες επιβεβαίωσε και η ίδια. Τα download linksσε forums και torrent sites δίνουν και παίρνουν, τι περιέχουν όμως;


Προσωπικές γυμνές φωτογραφίες της Μενεγάκη κυκλοφορούν σε...

γραφεία εκδοτών προς δημοσίευση. Η ίδια η Ελένη Μενεγακη επιβεβαίωσε οτι υπάρχουν προσωπικές φωτογραφίες της σε επιστολή-εξώδικο προς εκδότες. Στην ιστορία εμπλέκεται και ο Πέτρος Κωστόπουλος που έλαβε αρχικά τις φωτογραφίες από άτομο ρωσικής καταγωγής και τις έστειλε με email στην Μενεγάκη.

Από τη στιγμή της διαρροής για τις γυμνές φωτογραφίες της Μενεγάκη, χαμός γίνεται στο internet με αναζητήσεις για download links και torrents. Εδώ οι καλές γυμνές φωτογραφίες της Μενεγάκη, εκεί οι καλές γυμνές φωτογραφίες της Μενεγάκη, που οι καλές γυμνές φωτογραφίες της Μενεγάκη;

Πολλά download links σε rapidshare, hotfile κλπ. κυκλοφορούν στο διαδίκτυο με τίτλο “Eleni Menegaki Gymni Roz Fotografies se Domatio Ksenodoxeiou” υποστηρίζοντας οτι περιέχουν τις φωτογραφίες. Η αλήθεια είναι ότι τα συγκεκριμένα αρχεία περιέχουν συρραφή snapshots από εκπομπές της Ελένης Μενεγακη και τολμηρές δημοσιευμένες φωτογραφίες της, αλλά δεν υπάρχουν πουθενά μη-δημοσιευμένες φωτογραφίες, όπως κάποιοι παραπλανούν.

Πολλοί υποστηρίζουν οτι η ιστορία με τις προσωπικές φωτογραφίες τηςΜενεγάκη δεν είναι αληθινή, αλλά διαφημιστικό κόλπο για να εξάψει τη φαντασία των παραληρούντων Ελλήνων. Η επιστολή της Μενεγάκη επιβεβαιώνει όμως οτι το περιστατικό είναι αληθές.

Ένα είναι βέβαιο. Αν κάποια στιγμή κυκλοφορήσουν οι ροζ φωτογραφίες τηςΜενεγάκη, της υπ’ αριθμόν 1, με αστρονομική διαφορά, MILF της Ελλάδας, θα καταστραφεί το ίντερνετ από το φόρτο. Δεν θα ξαναϋπάρξει ίντερνετ, απλά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: