Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010

Έλληνας ηθοποιός κάπνισε χασίς στον "αέρα" [Βίντεο]

Με τον πιο ακραίο και αμφιλεγόμενο τρόπο που θα μπορούσε, Έλληνας ηθοποιός θέλησε να υπερασπιστεί σε τηλεοπτική εκπομπή την αποποινικοποίηση της μαρχιουάνας: χωρίς να διστάσει στιγμή, άναψε και κάπνισε τσιγαριλίκι!




Το απίστευτο έκανε ο Ζακ Γαλιφιανάκης, ο γνωστός κωμικός ηθοποιός που ξετρέλανε τους πάντες με την συμμετοχή του στην ταινία «Hangover».



Ο κρητικής καταγωγής αστέρας του Hollywood ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Real Time with Bill Maher» του καναλιού HBO. Θέμα της εκπομπής; Η απαγόρευση ή μη της μαριχουάνας στην Καλιφόρνια.



Μάλλον τα λόγια τέλειωσαν στον Ζακ, που θέλησε να δηλώσει υπέρ του ναρκωτικού καπνίζοντάς το on air και αδιαφορώντας για τις τηλεοπτικές κάμερες!



Ο ηθοποιός άναψε το τσιγαριλίκι του, παρουσιαστής και πάνελ έμειναν άφωνοι και ο Ζακ άρχισε το λογύδριο, υποστηρίζοντας πως το εν λόγω ναρκωτικό είναι ταμπού και η νομιμοποίησή του είναι πολιτικό ρίσκο.



Μάλιστα, για να εξακριβώσουν όλοι ότι αυτό που καπνίζει είναι χασίς, έδωσε σε άλλη καλεσμένη της εκπομπής, την Μάργκαρετ Χούβερ, να μυρίσει το τσιγάρο του!



Πάλι καλά, πάντως, που δεν συζητούσαν στην εκπομπή για κανένα ακόμα πιο ακραίο θέμα -όπως π.χ. τους γάμους ομοφυλόφιλων που τόσο δίχασαν την Καλιφόρνια- και αποφύγαμε τα (ακόμα πιο) χειρότερα από τον Ζακ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: