Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2010

Η συγγνώμη της πυροσβεστικής στον Παπαδάκη

Και επίσημα η δικαίωση για τον Γιώργο Παπαδάκη. Ένα τραγικό λάθος από τα επίσημα χείλη της πυροσβεστικής υπηρεσίας έφερε σε δύσκολη θέση τον παρουσιαστή, αναγκάζοντάς τον να αντιδικήσει σε έντονο ύφος on air με τους Λυριτζή-Οικονόμου.
Η συγγνώμη της πυροσβεστικής στον Παπαδάκη



Οι δύο παρουσιαστές απέδωσαν βαρείς χαρακτηρισμούς στον Γιώργο Παπαδάκη που με τη σειρά του «άστραψε και βρόντηξε».



Η λανθασμένη είδηση μέσω της εκπομπής «Καλημέρα Ελλάδα», σχετικά με τους αγνοούμενους στα ορμητικά νερά της Θέρμης, έφερε τα πάνω κάτω στην πρωινή ζώνη με τους παρουσιαστές να μιλούν για ανδρισμό και δημοσιογραφική δεοντολογία.



Συγκεκριμένα ο Γιώργος Παπαδάκης μίλησε για δύο νεκρούς, πληροφορία που έδωσε ο διοικητής της πυροσβεστικής υπηρεσίας στον παρουσιαστή.



Παρ’ όλα αυτά, οι παρουσιαστές της «Πρώτης γραμμής» απαιτούσαν από τον Γιώργο Παπαδάκη να ζητήσει δημοσίως συγγνώμη. Μάταια ο παρουσιαστής προσπάθησε να εξηγήσει ότι η είδηση μεταφέρθηκε από έγκυρη πηγή και πως η ευθύνη βαραίνει καθαρά και μόνο την πυροσβεστική υπηρεσία.



Το επόμενο πρωί (χθες δηλαδή, όπως αναφέρει η Espresso) το πυροσβεστικό σώμα με επίσημη ανακοίνωση μέσω της πρωινής εκπομπής του Γιώργου Παπαδάκη αναλαμβάνει όλη την ευθύνη, αναφέροντας πως πρόκειται για ένα σοβαρό λάθος που έκανε ο διοικητής της πυροσβεστικής υπηρεσίας λόγω κακής ενημέρωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: