Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

Τα πιο περίεργα προφυλακτικά

http://www.athensmagazine.gr/photos/articles/thumbs_large/47de68606a79091d93e8a2cb3c04fe77.jpg
Eδώ θα βρεις τα πιο περίεργα προφυλακτικά για τις πιο ιδιαίτερες τετ α τετ στιγμές με τη σύντροφό σου!










1.Condometric


http://menslounge.s3.amazonaws.com/10879.jpg







Το Condometric είναι το πρώτο προφυλακτικό που μετρά και επιδεικνύει το μήκος του πέους.






2.Επίσημο


Εάν το ραντεβού σας είναι πολύ επίσημη περίπτωση, γιατί να μην είναι επίσημα και τα προφυλακτικά σας?? Το μόνο τυπωμένο προφυλακτικό με έγκριση FDA που δεν είναι απλά μια καινοτομία.


http://menslounge.s3.amazonaws.com/10878.jpg







3.Rapex






Η Sonette Ehlers από την Νότια Αφρική, έχει εφεύρει μια συσκευή αντί-βιασμών που έχει ονομαστεί "Rapex". Η συσκευή είναι βασικά ένα γυναικείο προφυλακτικό που έχει στο εσωτερικό του δόντια που είναι στραμμένα προς το εσωτερικό. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουμε, τα δόντια επιτρέπουν την διείσδυση αλλά αποτρέπουν την έξοδο του πέους το οποίο και πληγώνετε κατά την προσπάθεια να βγει έξω. Όπως λέει και η κυρία Ehlers, η συσκευή μπορεί να αφαιρεθεί μόνο χειρουργικά, οπότε ο βιαστής οδηγείτε στην αστυνομία.






http://menslounge.s3.amazonaws.com/10882.jpg







4.MyFace Condoms






Το "MyFace Condoms" είναι εγκεκριμένο από το FDA και είναι ένα προφυλακτικό στο οποίο μπορείτε να βάλετε το όνομα σας, κάποιο λογότυπο, μια φράση ή ακόμα και την φωτογραφία σας. Απλά όλα αυτά γίνονται μόνο στο περίβλημα του προφυλακτικού αν και θα είχε πολύ πλάκα αν ήταν τυπωμένα πάνω στο προφυλακτικό.


http://menslounge.s3.amazonaws.com/10881.jpg







5.Love Light






Το Love Light είναι ένα προφυλακτικό που φωσφορίζει στο σκοτάδι. Έτσι δεν θα χαθείτε ποτέ...! Το μόνο ελάττωμα του είναι ότι κοστίζει 14,95 ευρώ. Θα σας κοστίσει λιγότερο αν αγοράσετε ένα φακό..


http://menslounge.s3.amazonaws.com/10880.jpg

Δεν υπάρχουν σχόλια: