Παρασκευή 18 Απριλίου 2014

Αυτό θα πει epic fail! Η US Airways τουίταρε, απαντώντας σε πελάτη της, μια... γυμνή κοπέλα σε άσεμνες περιπτύξεις με ένα... αεροπλανάκι! Δείτε τη φωτό!



To twitter πήρε φωτιά κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας, μετά από μία επική γκάφα της US Airways, η οποία δημοσίευσε κατά λάθος στο twitter feed της μία φωτογραφία όχι απλά NSFW αλλά... κάτι παραπάνω. Απαντώντας στο tweet μία γυναίκας που απευθυνόταν στην αεροπορική, ο λογαριασμός twitter της US Airways δημοσίευσε μαζί με το reply και μία φωτογραφία που απεικόνιζε μία κοπέλα σε... άσεμνες περιπτύξεις με ένα αεροπλανάκι.
Το σοκ ήταν μεγάλο για όσους είδαν τη φωτογραφία (την οποία φυσικά δε δημοσιεύουμε ολόκληρη για ευνόητους λόγους και απλά μπορείτε να... αναζητήσετε στο Διαδίκτυο).
epic-fail-us-airways
To tweet κατέβηκε φυσικά μετά από λίγη ώρα, με την εταιρεία να απολογείται για τη δημοσίευση τόσο μέσω twitter όσο και μέσω ενός ειδικού statement.
Προφανώς, η δημοσίευση έγινε κατά λάθος, όσο για το πώς προέκυψε αυτό το epic fail, όπως διαβάζουμε, η άσεμνη φωτογραφία είχε αποστελεί μέσω twitter σε έναν άλλο λογαριασμό της @AmericanAir που μοιράζεται το ίδιο social media tool (SNAP100) με αυτόν της @USAirways. Κάποιος φαίνεται πως έκανε capture το tweet για να το επισημάνει ως "ανάρμοστο" και, στη συνέχεια, η εικόνα συμπεριλήφθηκε εκ παραδρομής σε ένα reply του λογαριασμού της δεύτερης. Epic fail, αναμφισβήτητα, από τα μεγαλύτερα που έχουμε δει στα social media...
Πηγή: digitallife.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: