Πέμπτη 12 Ιουλίου 2012

Θετικά σχόλια του Λάκη Ζώη για τα γήπεδα ρακέτας στο Κ. Διμηνιό

Θετικά σχόλια του Λάκη Ζώη για τα γήπεδα ρακέτας στο Κ. Διμηνιό
 “Στην παραπάνω φωτογραφία (κάνετε κλικ επάνω για να είναι πιο ευδιάκριτη) φαίνεται ο δήμαρχος Σικυωνίων κ. Σ. Σταματόπουλος να μιλάει κατά τη διάρκεια του τουρνουά ξυλορακέτας στο Κ. Διμηνιό που πραγματοποιήθηκε το διήμερο που πέρασε. Η επιτυχία του τουρνουά ξεπέρασε κάθε προσδοκία και “βούλιαξε” από κόσμο η περιοχή στο Κ. Διμηνιό.
Οι συμμετοχές ήταν από όλη την Ελλάδα. Ο κ. Σταματόπουλος, ως δήμαρχος Σικυωνίων, μετά το τέλος της ομιλίας του παρέλαβε και τη ρακέτα του από γνωστό κατασκευαστή ξύλινης ρακέτας…”
Αυτός που διοργάνωσε το τουρνουά στο Κιάτο ο οποίος είναι και ο ιδρυτής του valetudo racket κ. Λάκης Ζώης (στη παραπάνω φωτό δεξιά από τον δήμαρχο) ανέφερε στην ιστοσελίδα για τις ξυλορακέτες, σε ότι αφορά το τουρνουά στο Κ. Διμηνιό: “Αγαπητοί φίλοι και φίλες .
Το VALETUDO RACKET ευχαριστεί θερμά όλους τους συμμετέχοντες σε αυτό το δοκιμαστικό τουρνουά που προσέφερε όμορφες στιγμές και ωραία παιχνίδια.
Είναι επίσης συγκινητική η φιλοξενία και η εργατικότητα που εισέπραξα από όλους τους φίλους εκεί με πρωτεργάτες τους Κελλάρη,Σταματάκη,Καρανικόλα, αδελφοί Νικολακόπουλοι και πολλούς άλλους που με την αμέριστη υποστήριξη της δημοτικής τους αρχής φτιάχτηκαν αυτά τα όμορφα γήπεδα που φιλοξένησαν την γιορτή μας. Να είστε όλοι καλά και πάντα τέτοια…”
ΣΣ. Αγαπητέ Λάκη σε ευχαριστούν με τη σειρά τους και όλοι οι παίχτες ξυλορακέτας στην Κορινθία και ιδιαίτερα στο Κ. Διμηνιό που τους δόθηκε η δυνατότητα να λάβουν μέρος σε ένα τουρνουά (ξυλορακέτας) στην περιοχή τους!






Δεν υπάρχουν σχόλια: