Πέμπτη 18 Ιανουαρίου 2018

Δείτε ποιοι θα λάβουν από 1.200 μέχρι τέλος Ιανουαρίου


  1. Εγκρίθηκε με απόφαση της υπουργού Εργασίας κ. Αχτσιόγλου η μεταφορά πίστωσης συνολικού ποσού 66.509.986,25 € (εξήντα έξι εκατομμύρια πεντακόσιες εννέα χιλιάδες εννιακόσια ογδόντα έξι ευρώ και είκοσι πέντε λεπτά)

για την πληρωμή μηνός Ιανουαρίου σε 296.223 (διακόσιους ενενήντα έξι χιλιάδες διακόσιους είκοσι τρεις) δικαιούχους του προγράμματος Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης – ΚΕΑ.
  1. Η πληρωμή θα γίνει το διάστημα μεταξύ 26 με 31 Ιανουαρίου με πιθανότερη την πρώτη ημερομηνία ενώ θα εκδοθεί και σχετική απόφαση που θα την καθορίζει.
    Να υπενθυμίσουμε ότι ξεκίνησε η αποστολή μηνυμάτων ειδοποιήσεων απο το ΚΕΑ για τις νέες τροποποιητικές που πρέπει να υποβάλλουν οι δικαιούχοι είτε στους Δήμους είτε ηλεκτρονικά στο Keaprogram.gr για να συνεχιστεί η παροχή το 2018.
    Τα sms αναφερουν:
    Μπορείτε να τροποποιήσετε την αίτηση σας για το ΚΕΑ μέχρι 1/2/2018. Σε διαφορετική περίπτωση η αίτηση θα ανακληθεί, καθώς συμπληρώνονται 12 μήνες από την ημερομηνία έγκρισης της. Αν ανακληθεί μπορείτε από 2/2/2018 να υποβάλλετε νέα αίτηση. Δείτε τι πρέπει να κάνετε για την τροποποιητική αίτηση του ΚΕΑ στο keaprogra
    Τα ποσά που θα λάβουν είναι:
    Μονοπρόσωπο νοικοκυριό, 1.200 ευρώ.
    Νοικοκυριό αποτελούμενο από δύο ενήλικα μέλη ή μονογονεϊκή οικογένεια με ένα ανήλικο μέλος, 1.800 ευρώ.
    Νοικοκυριό αποτελούμενο από δύο ενήλικα και ένα ανήλικο μέλος ή μονογονεϊκή οικογένεια με δύο ανήλικα μέλη, 2.100 ευρώ.
    Για νοικοκυριό αποτελούμενο από τρία ενήλικα μέλη ή δύο ενήλικα και δύο ανήλικα μέλη ή μονογονεϊκή οικογένεια με τρία ανήλικα μέλη, το όριο που τίθεται είναι τα 2.400 ευρώ.
    Για νοικοκυριό αποτελούμενο από τρία ενήλικα και ένα ανήλικο μέλος ή δύο ενήλικα και τρία ανήλικα μέλη ή μονογονεϊκή οικογένεια με τέσσερα ανήλικα μέλη, το όριο αυξάνεται στα 2.700 ευρώ.
    Για νοικοκυριό αποτελούμενο από τέσσερα ενήλικα μέλη ή δύο ενήλικα και τέσσερα ανήλικα μέλη ή μονογονεϊκή οικογένεια με πέντε ανήλικα μέλη, το όριο φτάνει στα 3.000 ευρώ.
    .
    Πηγη: real-life.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: