Κυριακή, 8 Ιουνίου 2014

Ύμνος στον ταπεινό βασιλιά γαύρο! Ο Χριστόφορος Πέσκιας τον καθαρίζει, τον ετοιμάζει και τον μαγειρεύει με 10 διαφορετικούς τρόπους! Εσείς επιλέξτε όποιον προτιμάτε!

Ό,τι δεν ξέρετε και θα θέλατε να μάθετε για το ταπεινό ψαράκι με τη μεγαλειώδη νοστιμιά. Λαχταριστές συνταγές, συνδυασμοί με γευστικές μακαρονάδες, δροσερές σαλάτες και συμβουλές για το σωστό καθάρισμα. Τέλος, δύο βίντεο: ο Χριστόφορος Πέσκιας μας δείχνει πώς θα φτιάξουμε γαύρο μαρινάτο στο πι και φι αλλά και τέλεια τσιπς με τα κόκαλα του ψαριού!


Διαβάστε εδώ τους 10 τρόπους μαγειρέματος του γαύρου
Δημοσίευση σχολίου