Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2012

Μια απρόσμενη έκπληξη στον… καφέ!

perierga.gr - Μια απρόσμενη έκπληξη στον... καφέ!
Μια ομάδα σχεδιαστών από το Μπρούκλιν παρουσίασε πρόσφατα μια ιδιαίτερη συλλογή κεραμικών, μεταξύ των οποίων τα φλιτζάνια του καφέ κέρδισαν αμέσως τις εντυπώσεις του κοινού, εξαιτίας του… απρόσμενου design.
Οι σχεδιαστές Yumi-Yumi είναι γνωστοί για τις πρωτότυπες κατασκευές τους αλλά και για τα ξεχωριστά αντικείμενα που κατά καιρούς δημιουργούν, σε μια προσπάθεια να δώσουν «μια νότα διαφορετικότητας σε μια επαναλαμβανόμενη συνήθεια», όπως λένε οι ίδιοι.
Ο λόγος αυτή τη φορά για τα φλιτζάνια του καφέ με τον τίτλο «Creature Cups», στο εσωτερικό των οποίων τοποθετήθηκαν… καρκινοειδή, ερπετά και πτηνά, τα οποία εμφανίζονται σιγά σιγά, όσο δηλαδή ο χρήστης καταναλώνει το ρόφημά του.
«Η ιδέα δημιουργήθηκε από το γεγονός ότι όλα αυτά τα πλάσματα ζουν ή επιπλέουν στο νερό. Με το σκεπτικό αυτό θα μπορούσαν να… μπουν στο φλιτζάνι του καφέ, δημιουργώντας στους χρήστες ποικίλες αντιδράσεις – τρόμος, γέλιο και ανατριχίλα, ήταν αυτά που άκουσα από τους περισσότερους», λέει έναν εκ των σχεδιαστών.
perierga.gr - Μια απρόσμενη έκπληξη στον... καφέ!perierga.gr - Μια απρόσμενη έκπληξη στον... καφέ!perierga.gr - Μια απρόσμενη έκπληξη στον... καφέ!



Δεν υπάρχουν σχόλια: