Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2016

Νέα μελέτη αποκαλύπτει τον πιο... προικισμένο λαό - Σε ποια θέση βρίσκονται οι Έλληνες;


Νέα μελέτη αποκαλύπτει τον πιο... προικισμένο λαό - Σε ποια θέση βρίσκονται οι Έλληνες;

  • O μεγαλύτερος μέσος όρος για το μέγεθος πέους (σε στύση) των αντρών είναι στην Δημοκρατία του Κονγκό στην Αφρική με 17,9 εκατοστά - Τελευταίοι είναι οι άντρες από το Νεπάλ με 9,3 εκατοστά

    Αν ανήκετε σε εκείνους που αναρωτιούνται πόσο είναι το μέσο μέγεθος πέους στους άντρες ανά χώρα σε όλο τον κόσμο, τότε αυτός ο διαδραστικός χάρτης θα σας λύσει κάθε απορία. Δημιουργήθηκε και δημοσιεύθηκε στο διαδίκτυο από την εταιρεία Target Map.

    Ο χάρτης χρησιμοποιεί τα δεδομένα που λαμβάνονται από προηγούμενες μελέτες και παρουσιάζει τον μέσο όρο στο μέγεθος πέους (σε στύση) των αντρών σε κάθε χώρα.

    Είναι πραγματικά οι άνδρες σε χώρες της Δυτικής Αφρικής όπως η Γκάνα, που είναι οι βιολογικά νικητές, με τον μέσο όρο πάνω μήκος 16 εκατοστά. Από την άλλη πλευρά, οι άνδρες στις ασιατικές χώρες έχουν τα μικρότερα μήκη, με το μέσο μέγεθος που κυμαίνεται από 9,3 εκατοστά (3,6 ίντσες) έως 10,5 εκατοστά (4,1 ίντσες).

    O μεγαλύτερος μέσος όρος για το μέγεθος πέους (σε στύση) των αντρών είναι στην Δημοκρατία του Κονγκό στην Αφρική με 17,9 εκατοστά. Οι Έλληνες άντρες βρίσκονται στην 38η θέση παγκοσμίως με 12,2 εκατοστά. Τελευταίοι είναι οι άντρες από το Νεπάλ με 9,3 εκατοστά.

    Ωστόσο, δεν υπάρχουν στοιχεία για όλες τις χώρες του κόσμου, παρά μόνο για εκείνες που εμφανίζονται χρωματισμένες επάνω στον χάρτη.

    Βέβαι να σημειωθεί πως το μήκος ενός φυσιολογικού πέους στον ενήλικα κυμαίνεται κατά μέσον όρο σε 12-15 εκατοστά σε μήκος όταν βρίσκεται σε στύση, ενώ η μέση διάμετρος σε χάλαση υπολογίζεται σε 2,8 cm.

    Δείτε το χάρτη ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: