Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2015

Βρήκαν τους ληστές στα ΕΛ.ΤΑ στο Περιγιάλι- …Δείτε με τι όχημα πήγαν να κάνουν τη ληστεία!

ΕΛΤΑ
Σε νεότερη ανακοίνωση από την αστυνομία, σχετικά με τη ληστεία στα ΕΛ.ΤΑ στο Περιγιάλι, αναφέρεται:
«Εξιχνιάστηκε, ύστερα από εμπεριστατωμένη έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Βραχατίου, μία περίπτωση ληστείας σε υποκατάστημα των ΕΛ.ΤΑ., που είχε γίνει την Τρίτη σε τοπική κοινότητα του Δήμου Κορινθίων Κορινθίας.Για την υπόθεσησυνελήφθησαν προχθες (Τετάρτη) το πρωί, στο Βραχάτι Κορινθίας και στην Κόρινθο Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βραχατίου, δύο άτομα, ηλικίας 21 και 45 ετών, αντίστοιχα.
Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία, για ληστεία, που περιλαμβάνει ακόμη τέσσερα άτομα, ηλικίας 20, 22, 24 και 25 ετών, αντίστοιχα, οι οποίοι αναζητούνται. 
Ειδικότερα, στο πλαίσιο της αστυνομικής διερεύνησης προέκυψε ότι, τρείς από τους ανωτέρω δράστες, την Τρίτη το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Κορινθίων Κορινθίας, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους με κουκούλες, μπήκαν σε υποκατάστημα των ΕΛ.ΤΑ. και με την απειλή όπλων, αφαίρεσαν χρήματα, καθώς και τσαντάκι ημεδαπού, που περιείχε δύο κινητά τηλέφωνα και προσωπικά του έγγραφα και αντικείμενα, ενώ στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή με όχημα ιδιοκτησίας του 45χρονου, στο οποίο τους ανέμενε συνεργός τους.
Μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Βραχατίου, εντοπίστηκαν ο 21χρονος και ο 45χρονος την Τετάρτη το πρωί, στο Βραχάτι Κορινθίας και στην Κόρινθο Κορινθίας, αντίστοιχα και συνελήφθησαν, ενώ κατασχέθηκε το όχημα του 45χρονου, ως μέσο τέλεσης αξιόποινων πράξεων.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου.
Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, συνεχίζονται από Αστυνομικό Τμήμα Βραχατίου, για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των συνεργών του 22χρονου και του 45χρονου, καθώς και για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής τους σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων».
ΕΛΤΑ
Σχετικά με τη ληστεία στα ΕΛ. ΤΑστο Περιγιάλι είχαμε αναφέρει την περασμένη Τρίτη:
Σε επικοινωνία  με την αστυνομία μας ανέφεραν μεταξύ άλλων: «Ένοπλη ληστεία σημειώθηκε σήμερα το πρωί και ώρα 09:00 στο υποκατάστημα των ΕΛ.ΤΑ στο Περιγιάλι.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που έχουμε, τρία άτομα μπήκαν στο ταχυδρομείο φορώντας κουκούλες και γάντια και με την απειλή όπλων ακινητοποίησαν το προσωπικό.
Αφαίρεσαν περίπου 2.800 ευρώ και διέφυγαν με όχημα όπου τους περίμενε συνεργός τους έξω από το ταχυδρομείο. Δεν πείραξαν κανέναν από αυτούς που βρίσκονταν στο ταχυδρομείο. Την προανάκριση έχει αναλάβει το ΑΤ Βραχατίου».
αστυνομικό τμήμα Βραχατίου
ΣΣ. Γρήγορα τα αντανακλαστικά των αστυνομικών του Βραχατίου όπου και προχώρησαν στη σύλληψη κάποιων εκ των δραστών!
-Από την άλλη διαβάζοντας το παραπάνω αστυνομικό δελτίο τύπου είναι σαν οι ληστές να …πήγαιναν γυρεύοντας! Πήγαν να ληστέψουν ένα ταχυδρομείο χρησιμοποιώντας το όχημα ενός εκ των δραστών! …Αυτοί οι ληστές μάλλον είναι για το βιβλίο Γκίνες! Συνήθως σε τέτοιου είδους οργανωμένες ληστείες χρησιμοποιούνται κλεμμένα αυτοκίνητα- δίκυκλα. Αυτοί μάλλον ήθελαν να …πρωτοτυπήσουν!

Δεν υπάρχουν σχόλια: