Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2015

ΚΙΑΤΟ: Έσωσε το γατάκι που βρήκε κλεισμένο σε σακούλα πεταμένο σε ξεροπόταμο!

«Η Χριστίνα Ντακοβάνου έσωσε χθες το γατάκι που βλέπετε στις φωτογραφίες το οποίο βρήκε κλεισμένο σε μια σακούλα πεταμένο σε έναν ξεροπόταμο στο Κιάτο της Κορινθίας. Η γυναίκα, που μίλησε στο www.zoosos.gr, μας εξήγησε ότι περνούσε τυχαία από το σημείο κοντά στον Ελισσώνα που αυτή την περίοδο δεν έχει νερό όταν άκουσε το κλάμα του ζώου.
Μέσα στην κοίτη του ποταμού…
Μόλις κατάλαβε από που ακουγόταν το κλάμα του και εντόπισε στη σακούλα, την έσκισε και εκεί βρήκε αυτό το πλασματάκι ζωντανό! Φυσικά πήρε το μωρό στο σπίτι της το καθάρισε, το έπλυνε του έδωσε τροφή και νερό και εκείνο δεν ξεκολλάει από πάνω της ζητώντας χάδια!
Η σακούλα που είχαν κλείσει το γατάκι...
Η σακούλα που είχαν κλείσει το γατάκι…
Κλεισμένο σε σακούλα ζωντανό!
Με αυτό τον τρόπο εκατοντάδες συνάνθρωποι μας καθημερινά παντού στην Ελλάδα ξεφορτώνονται τα ανεπιθύμητα γι’ αυτούς κατοικίδια ζώα… Και σπανίως τιμωρούνται…
Το μικρούλι γλύτωσε», αναφέρθηκε στην ιστοσελίδα zoosos.gr»
χειροκρότημα
ΣΣ. Αυτές είναι αξιόλογες ενέργειες και καλό είναι να βρούνε μιμητές! Δεν υπάρχει καλύτερο πράγμα από όποιον θέλει για συντροφιά ένα ζωάκι στο σπίτι του να πάρει και να φροντίσει ένα αδέσποτο! Το «δέσιμο» του ανθρώπου με το ζωάκι σε αυτές τις περιπτώσεις είναι μεγαλύτερο!
-Από την άλλη είναι να αναρωτιέται κανείς: Πόσος απάνθρωπος μπορεί να είναι κάποιος πετώντας τα ζώα στους δρόμους, ποτάμια …κτλ, όπως το γατάκι που αναφέρεται παραπάνω;
Κ.Ν

Δεν υπάρχουν σχόλια: