Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2015

Τοποθετείται μία προκατασκευασμένη αίθουσα στο 1ο δημοτικό σχολείο Ζευγολατιού

Από το δήμο Βέλου- Βόχας αναφέρεται: «Στην «τελική ευθεία» βρίσκονται οι εργασίες συντήρησης και επισκευής στα σχολικά κτίρια του Δήμου Βέλου Βόχας  ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς.
Καθαρισμοί των αύλειων χώρων των σχολικών κτιρίων πραγματοποιούνται την τρέχουσα περίοδο από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Βέλου Βόχας σε συνεργασία με τις Σχολικές Επιτροπές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.
Συγκεκριμένα το προσωπικό των υπηρεσιών  πραγματοποιεί εργασίες που αφορούν κλαδέματα δένδρων, καθαρισμούς των κήπων και εργασίες ευπρεπισμού με στόχο τα σχολικά κτίρια να είναι έτοιμα  την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου για να υποδεχτούν τους μαθητές.
Ήδη με παρέμβαση του Δημάρχου τοποθετείται τις ερχόμενες  ημέρες  μία προκατασκευασμένη αίθουσα στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Ζευγολατιού  που θα καλύψει τις στεγαστικές ανάγκες των μαθητών του σχολείου.
O Δήμαρχος διαβεβαιώνει ότι  σ’ αυτόν τον καθημερινό αγώνα που δίνουν οι μαθητές, οι γονείς και οι εκπαιδευτικοί η Δημοτική Αρχή θα είναι δίπλα τους  και θα βοηθάει με όλες τις δυνάμεις της στη λύση των προβλημάτων που θα παρουσιάζονται. Τέλος εύχεται σε όλους  καλή σχολική χρονιά με υγεία, δύναμη και αισιοδοξία».

Δεν υπάρχουν σχόλια: