Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2015

ΠΡΟΣΟΧΗ ΧΙΟΝΙΑΣ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΩΡΕΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΝΟΜΟΥΣ

Προσοχή καθώς το Greek-Weather.Org, προειδοποιεί για ισχυρές χιονοπτώσεις τις επόμενες ώρες και πιο συγκεκριμένα από τα ξημερώματα της Δευτέρας ως περίπου και το μεσημέρι, σε όλη την βόρεια Ελλάδα !!

Όσο περίεργο και αν σας φανεί, παρά την καλοκαιρία που επικρατεί με ήλιο και θερμοκρασίες που άγγιξαν σήμερα ακόμα και τους 18 με 19 βαθμούς Κελσίου σε πολλές περιοχές ιδιαίτερα της κεντρικής χώρας, ο καιρός θα χαλάσει το επόμενο 24ωρο με παγερούς βοριάδες, αισθητή πτώση της θερμοκρασίας, καταιγίδες αλλά και πυκνές χιονοπτώσεις ως και σε παραθαλάσσια τμήματα.
Δείτε παρακάτω σε ποιους νομούς της χώρας μας θα χιονίσει πυκνά τις επόμενες ώρες !!

ΘΡΑΚΗ:
Νομοί Έβρου, Ροδόπης και Ξάνθης ως και σε παραθαλάσσια τμήματα...

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: Νομοί Δράμας, Καβάλας, Σερρών, Θεσσαλονίκης, Χαλκιδικής, Κιλκίς, Πέλλας, Ημαθίας, Πιερίας, Φλώρινας, Καστοριάς, Κοζάνης και Γρεβενών ως και σε πεδινά και παραθαλάσσια τμήματα (Πολύ πυκνά τα χιόνια πάνω από τα 300-400 μέτρα υψόμετρο)

ΗΠΕΙΡΟΣ: Νομός Ιωαννίνων (πολύ πυκνά τα χιόνια στα πιο ανατολικά τμήματα του νομού)

ΘΕΣΣΑΛΙΑ: Νομός Λάρισας, Καρδίτσας, Τρικάλων και Μαγνησίας πάνω από τα 300-500 μέτρα υψόμετρο, ίσως χιονίσει μόνο σε πεδινά τμήματα των νομών Λάρισας και Τρικάλων...

ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ: Νομοί Αττικής, Βοιωτίας, Εύβοιας, Φθιώτιδας, Φωκίδας και Ευρυτανίας, πυκνά χιόνια μόνο πάνω από τα 500-600 μέτρα υψόμετρο !!

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ: Νομοί Αργολίδας, Κορινθίας, Αχαΐας και Αρκαδίας, πυκνά χιόνια μόνο πάνω από τα 600-800 μέτρα υψόμετρο !!

Στην Κρήτη θα χιονίσει πυκνά μόνο στις κορυφές των βουνών ... Αισθητή βελτίωση του καιρού αλλά με τσουχτερό κρύο, θα επέλθει από τις απογευματινές ώρες της Δευτέρας και μετά.
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΠΥΚΝΑ ΧΙΟΝΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΩΡΕΣ !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: