Παρασκευή 25 Ιουλίου 2014

Κρήτη: Τρίχρονο κατάπιε σφαίρα και 5χρονο αγιοκωνσταντινάτο

ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ-ΑΚΑΡΙΑΙΑ ΜΕΤΑΒΟΛΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ !!

Θεσσαλονίκη: Στη δημοσιότητα η φωτογραφία 35χρονου ληστή και βιαστή

μηχανες

Αυτοί είναι οι παιδόφιλοι-τέρατα που συνελήφθησαν

Η αστυνομία δημοσιοποίησε τα ονόματα και τις φωτογραφίες των δύο Ελλήνων που συνελήφθησαν πριν από μερικές ημέρες για αποπλάνηση και ασέλγεια σε βάρος παιδιού. O θείος προωθούσε την 11χρονη ανηψιά του έναντι αμοιβής στον συνεργό του.Πριν από λίγες ημέρες η αστυνομία συνέλαβε δύο παιδόφιλους στο Ίλιον, για αποπλάνηση παιδιού κατ΄ εξακολούθηση, μαστροπεία και παράβαση του Νόμου περί όπλων. Πρόκειται για τους Κωνσταντίνο Παρασκευόπουλο του Θεοδώρου, κατοίκου Νέων Λιοσίων και του Σπυρίδωνα Ζέρβος του Κωνσταντίνου, κατοίκου Περιστερίου.
Όπως προέκυψε από την έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ο 41χρονος είχε παραδώσει στον 33χρονο την 11χρονη ανήλικη ανιψιά του, έναντι του χρηματικού ποσού των 150 ευρώ, προκειμένου να προβεί σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της.
Παράλληλα εξακριβώθηκε πως ο 33χρονος είχε ενεργήσει κατ΄επανάληψη ασελγείς πράξεις σε βάρος της ανήλικης.
Μία εβδομάδα μετά, η αστυνομία αποφάσισε να δώσει στη δημοσιότητα τα ονόματα και τις φωτογραφίες των δύο κατηγορούμενων με στόχο την προστασία του κοινωνικού συνόλου και ιδίως των ανήλικων κοριτσιών, αφετέρου δε στην πληρέστερη διερεύνηση της εκκρεμούς υπόθεσης με την εξακρίβωση των στοιχείων των λοιπών παθουσών.
Επιπλέον αποσκοπεί στην ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.
Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6476370 της Υποδιεύθυνσης Ανηλίκων και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.