Δευτέρα 21 Απριλίου 2014

Εκβιάζουν ιδιοκτήτες χασισοφυτειών με τηλεκατευθυνόμενα αεροσκάφη

ΚΕΕΛΠΝΟ: Μεγάλη επαγρύπνηση μετά τον εντοπισμό κρούσματος MERS - κοροναϊό. Αρνητικά τα πρώτα αποτελέσματα σε άτομα που ήρθαν σε επαφή με τον ασθενή



Αγρίνιο: 9χρονο κοριτσάκι αναίσθητο από το αλκοόλ



Τι θα μπορούσε να συμβεί σε μία μόνο ώρα ;;;

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ημερίδα ενημέρωσης για τους αεροψεκασμούς και τη γεωμηχανική στο Κιάτο

Μεγάλη ήταν η προσέλευση του κόσμου στην ημερίδα ενημέρωσης για τα Chemtrails -

ΤΗ Συζήτηση συντόνισε Η. ΟΜΑΔΑ Δράσης γεωμηχανική - Haarp - τροποποίηση καιρού -. Επιπτώσεις ΣΤΟ Περιβάλλον ΚΑΙ ΣΤΗΝ Υγεία

Η. ημερίδα πραγματοποιήθηκε ΣΤΟ Αμφιθέατρο Δήμου Σικυωνίων ΤΟΥ ΣΤ
πρωτοβουλία της Ομάδας Κιάτου κατά των Αεροψεκασμών. Εισηγητές ήταν οι: Ν. Κατσαρός: Επιστημονικός συνεργάτης στο Δημόκριτο, Πρώην Πρόεδρος Ένωσης Ελλήνων Χημικών «Παρουσίαση του φαινομένου τωνchemtrails» Κ. Στεφ. Τσίπηρας: Μηχ. Βιοκλιματικής Αρχιτεκτονικής, Δρ. Χωροταξίας, Πρόεδρος Συλλόγου Ολιστικής Αρχιτεκτονικής, Διευθυντής Σύνταξης Περιοδικού «ΟΙΚΟΔΟΜΕΙΝ» «Δήθεν, Θεωρίες Συνωμοσίας ή, πραγματική συνωμοσία, σε βάρος της ανθρωπότητας??» Wayne Hall: . Ακτιβιστής, συντονιστής του ιστότοπου enouranois.eu «Γεωμηχανική - chemtrails» Ανδρ. Γιαννουλόπουλος : Καρδιολόγος - Πνευμονολόγος, Εκπρόσωπος του Πανεπιστημονικού Μετώπου της χώρας και του Απόδημου Ελληνισμού και της ΕΠ.ΑΝ. «Οι επιπτώσεις των chemtrails στην ανθρώπινη υγεία και οι επιπλέον τοξικοί παράγοντες στο περιβάλλον και στη διατροφή μας»
























Έπειτα από τις τοποθετήσεις των εισηγητών πραγματοποιήθηκε διαδραστική συζήτηση, με τον κόσμο αρκετά προβληματισμένο να αναζητά απαντήσεις στο φαινόμενο που όλο και περισσότεροι παρατηρούν να εξελίσσεται μπροστά στα μάτια τους.

Πλέον πολύ μεγάλο μέρος του πληθυσμού έχει ενημερωθεί, αναζητά πληροφορίες στο διαδίκτυο και ενημερώνει τους συμπολίτες του. 

Μοιράστηκαν φυλλάδια ενημέρωσης καθώς και οπτικοί δίσκοι με βίντεο ενημέρωσης για όσους δεν έχουν την ευχέρεια να ενημερωθούν από το διαδίκτυο.
Εμείς να επικροτήσουμε την πολύ σημαντική αυτή πρωτοβουλία και να ευχηθούμε κι άλλες πόλεις να οργανώσουν παρόμοιες ημερίδες.
Ο Κιάτο έπειτα ΑΠΌ
Αττικής ΚΑΤΑ Των χημικών αεροψεκασμών .



Εσείς τι νομίζετε; Η φύση ή ο άνθρωπος φτιάχνει αυτόν τον ουρανό; [ΒΙΝΤΕΟ]



φυσικά σύννεφα επικαλούμενοι τις όποιες διαδικτυακές ανεπίσημες εγκυκλοπαίδειες... Εμείς τους καλούμε αντί να αναζητούν από τέτοιους τόπους πληροφορίες, να αναζητήσουν τέτοιες εΔείτε αυτούς τους σχηματισμούς στον ουρανό που το τελευταίο διάστημα γίνονται όλο και πιο συχνά ορατοί στον ουρανό. Βέβαια κάποιοι θα σπεύσουν να πουν ότι είναι
ικόνες από τη μνήμη τους, ή από παλαιότερο φωτογραφικό υλικό που τυχόν έχουν στη διάθεσή τους που να απεικονίζει εικόνες του ουρανού ή σας τις δείξουν σε άτομα μεγαλύτερης ηλικίας να ακούσουν τις απόψεις τους.
   




HAARP - το απόλυτο ΥΠΕΡ-όπλο! Δράση και αντίδραση...

Οι εγκαταστάσεις του HAARP βρίσκονται στην Αλάσκα και φυλάσσονται με δρακόντια μέτρα ασφαλείας.


Δείτε μια πολύ καλή εργασία σπουδάστριας σε μάθημα Τεχνολογίας για τους αεροψεκασμούς (CHEMTRAILS)

Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε σπίτι και σκότωσε 16χρονη μαθήτρια ενώ κοιμόταν στο κρεβάτι της

Αυτό είναι το νέο τραγούδι της Δέσποινας Βανδή


Αυτό είναι το νέο τραγούδι της Δέσποινας Βανδή


Σαντορίνη: Χαροπαλεύει η Αμερικανίδα τουρίστρια που τραυματίστηκε από αυτοσχέδιο βεγγαλικό - Τι αναφέρουν τα διεθνή ΜΜΕ!


Τραγωδία σε γλέντι στην Κρήτη με έναν νεκρό και έναν τραυματία - Υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες βγήκαν τα όπλα στο τραπέζι!

Τραγικό δυστύχημα μέσα στο «Ελευθέριος Βενιζέλος»: Λεωφορείο του αεροδρομίου με επιβάτες σκότωσε διερχόμενη υπάλληλο!



Άγρια δολοφονία στο Λουτράκι - 33χρονος δολοφόνησε 54χρονο στο Λουτράκι Κορινθίας!

ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ: Δολοφόνοι φάλαινες κυνηγούν ταχύπλοο !!

Έφηβος έφτασε στη Χαβάη κρυμμένος στους τροχούς αεροσκάφους

Χαβάη