Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2014

Μόλις το δεις θα κλείσεις κινητά και υπολογιστές (VIDEO)


ΒΙΝΤΕΟ-Μια συναρπαστική κόντρα στον δρόμο

Ύμνος σε 9 πιάτα υπό εξαφάνιση ! Μπιτόκ αλά ρους, γλώσσα μοσχαρίσια, σνίτσελ, γαρίδες κοκτέιλ! Μάχη για να τα σώσουμε- Γιατί άραγε;

Να στηρίξουμε την Καλαμάτα για Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης το 2021; Ναιιί !- τι λέει ο Δήμαρχος και τι δείξαμε εμείς από την πιο ευτυχισμένη πόλη της Ελλάδας

Story of the day : Παγκόσμια συγκίνηση για τον 3χρονο Μίκαελ που αναζητούσε όλη η Σκωτία και τελικά είχε δολοφονήσει η ίδια η μητέρα του (φωτό

Είστε έτοιμοι να μάθουμε πως να ξεχωρίζουμε το καλό λάδι από τον expert Βασίλη Φρατζολά; Όλα όσα κάνουν το ελαιόλαδο βασιλιά της καλής Ελληνικής διατροφής !

Τρελό smile: What’s my name? Δείτε το βίντεο και...προσέξτε την επόμενη φορά πως θα αποθηκεύσετε στο κινητό σας το όνομα του «προσώπου» που σας ενδιαφέρει (βίντεο)

Φωτιά στη Νορβηγία κατέστρεψε 23 κτήρια σε χωριό-πολιτιστική κληρονομιά (φωτό & βίντεο)

Τεράστια σαρκοβόρα πιράνχας τραυμάτισαν 10 σε ποτάμι στην Αργεντινή - κόβουν δάχτυλα, καταβροχθίζουν χέρια λόγω υπερβολικής ζέστης (βίντεο)

Γεμιστή κολοκύθα με Quinoa μας φτιάχνει σήμερα ο σεφ μας Κωνσταντίνος Μουζάκης

με «σκαμμένα - κατεστραμμένα» τα μάτια όλων των Αγίων μας από τους Τούρκους στην αριστουργηματική Παναγιά Μαυριώτισσα της Καστοριάς (φωτογραφίες)

Εσείς ξέρατε τα 7 μυστικά που κρύβει το Παναθηναϊκό Στάδιο;

Καλημέρα από τη λίμνη της Καστοριάς- η μαγεία της Βόρειας Ελλάδας σε όλο της το μεγαλείο (φωτό)

Big Ben vs Acropolis: Το πανέξυπνο βίντεο για τα Μάρμαρα του Παρθενώνα με πρωταγωνιστή τον Σπύρο Φωκά-Δείτε το οπωσδήποτε!