Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2014

Διακοπή Κυκλοφορίας στη ΝΕΟ Κορίνθου - Πατρών μεταξύ των κόμβων Κιάτου και Ξυλοκάστρου

Διακοπή Κυκλοφορίας στη ΝΕΟ Κορίνθου - Πατρών μεταξύ των κόμβων Κιάτου και Ξυλοκάστρου
Διακοπή Κυκλοφορίας στη ΝΕΟ Κορίνθου - Πατρών μεταξύ των κόμβων Κιάτου και Ξυλοκάστρου από το μεσημέρι της Τετάρτης 03/12 έως το πρωί της Πέμπτης 04/12 λόγω κατεδάφισης της Άνω Διάβασης Μελισσίου περί τη ΧΘ 114,2

Την Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου από τις 16:00 έως το αργότερο τις 07:00 το πρωί της επόμενης μέρας, δηλαδή της Πέμπτης 4 Δεκεμβρίου, η κυκλοφορία και των δύο κατευθύνσεων μεταξύ των κόμβων Κιάτου (Χ.Θ. 107,3) και Ξυλοκάστρου (Χ.Θ. 120,9) στην Νέα Εθνική Οδό Κορίνθου-Πατρών, θα διακοπεί προσωρινά και θα εξυπηρετείται μέσω παράκαμψης από την Παλαιά Εθνική Οδό.
Οι εν λόγω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις είναι απαραίτητες για την εκτέλεση εργασιών κατεδάφισης της Γέφυρας της Άνω Διάβασης Μελισσίου στη ΧΘ 114,2 από τον αρμόδιο Κατασκευαστή (OLYMPIAJV, μέλος της Κ/Ξ ΑΠΙΟΝ ΚΛΕΟΣ).
Συνιστάται στους οδηγούς να αποφύγουν, ει δυνατόν, τις μετακινήσεις τους, στα ανωτέρω χρονικά διαστήματα και τμήματα του οδικού δικτύου.
Όσοι αναγκαστικά διέλθουν από την περιοχή, τους ευχαριστούμε για την κατανόηση και τους παρακαλούμε να συμμορφώνονται προς τη σχετική προσωρινή σήμανση και τις υποδείξεις της Τροχαίας, να επιδείξουν αυξημένη προσοχή, καθώς και να δείξουν υπομονή σε τυχόν καθυστερήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: