Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014

ΦΡΙΚΗ: ΒΙΑΣΕ ΤΗΝ 8ΧΡΟΝΗ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ

Φρίκη: Βίασε την 8χρονη κόρη του μέχρι θανάτου
Φρικτό έγκλημα σοκάρει την αμερικανική κοινή γνώμη. Όπως αναφέρει η Daily Mail οι αρχές προχώρησαν στη σύλληψη του 38χρονου Hiawatha Robinson, ο οποίος κατηγορείται για το βιασμό και τη δολοφονία της 8χρονης κόρης του Hiawayi.
Η μικρή βρέθηκε νεκρή πίσω από ένα εγκαταλελειμμένο κτίριο στο Prichard, στην Αλαμπάμα των ΗΠΑ, δύο ημέρες μετά τη δήλωση της εξαφάνισής της, στις 16 Σεπτεμβρίου.
Τότε ο Robinson είχε ισχυριστεί πως η κόρη του είχε επιστρέψει σπίτι μετά το σχολείο για να αλλάξει, προτού φύγει για το σπίτι της θείας της, όπου δεν έφτασε ποτέ.
«Πονάω», δήλωνε ο δράστης στο Fox 10, ενώ στεκόταν δίπλα στη γυναίκα του και μητέρα της μικρής, Yosha Populus. «Δεν έχω κοιμηθεί τις τελευταίες 24 ώρες. Δεν πρόκειται να σταματήσω να ψάχνω μέχρι να γυρίσει στο σπίτι. Αυτό είναι το μόνο που θέλω, το μόνο που ζητάω», έλεγε.
Ο πατέρας μάλιστα είχε βάλει και αγγελία για το αγνοούμενο κορίτσι, ενώ στους δημοσιογράφους δήλωνε: «Δεν πιστεύω ότι της συνέβη κάτι. Πιστεύω ότι είναι κάπου εκεί έξω. Απλά πρέπει να την αφήσουν να γυρίσει σπίτι».
Τελικά η νεκροψία έδειξε πως η μικρή βρήκε φρικτό θάνατο ενώ την κακοποιούσε σεξουαλικά ο πατέρας της.
Ο 38χρονος συνελήφθη για σοδομισμό και δολοφονία, και βρίσκεται αντιμέτωπος με την ποινή της ισόβιας κάθειρξης.


Δεν υπάρχουν σχόλια: