Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2014

EKTAKTO !! ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΘΥΕΛΛΑ ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!

Καταστροφική θύελλα αναμένεται να χτυπήσει τη χώρα μας την ερχόμενη εβδομάδα και κυρίως μέσα στο χρονικό διάστημα από τις 16 ως και τις 19 Σεπτεμβρίου.

Το βορειοανατολικό ρεύμα αέρα, θα ενισχυθεί πάρα πολύ σε όλο το Αιγαίο πέλαγος και ιδιαίτερα στα πιο βόρεια και κεντρικά του τμήματα, αγγίζοντας ακόμα και τα 7-8 τοπικά ίσως και τα 9 μποφόρ.

Κυρίως στις 17 και 18 του μήνα, οι άνεμοι θα πάρουν τη μορφή σχεδόν θύελλας, μιας και θα αγγίξουν όπως σας προαναφέραμε, πρόσκαιρα και τα 9 μποφόρ. Θα έχουν υψηλές ταχύτητες οι άνεμοι αυτοί, δημιουργώντας προβλήματα στις θαλάσσιες αλλά και αεροπορικές συγκοινωνίες.

Καλό θα ήταν όσοι έχετε προγραμματίσει να ταξιδέψετε με πλοίο ή αεροπλάνο, κυρίως προς την ανατολική Στερεά Ελλάδα, τις Σποράδες αλλά και το βορειοανατολικό, ανατολικό Αιγαίο, να το ξανασκεφτείτε, μιας και σίγουρα λόγο των θυελλωδών ανέμων, θα πραγματοποιηθούν ακυρώσεις αρκετών δρομολογίων. Το λέμε αυτό, διότι πέρα από τους θυελλώδεις ανέμους, θα επικρατήσουν και άσχημες καιρικές συνθήκες, με ισχυρές καταιγίδες και έντονες βροχοπτώσεις.

Επικοινωνήστε λοιπόν τις επόμενες ημέρες, με τα κατά τόπους λιμεναρχεία και αεροδρόμια της περιοχής σας, για να μάθετε αν υπάρξουν ακυρώσεις λόγο της κακοκαιρίας.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ :
ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ: ΕΡΧΕΤΑΙ ''ΦΟΝΙΚΗ'' ΘΕΟΜΗΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: