Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014

ΥΓΕΙΑ: Δωρεάν ιατρικές εξετάσεις για ανέργους ή ανασφάλιστους ►Δείτε σε ποια νοσοκομεία

ΥΓΕΙΑ: Δωρεάν ιατρικές εξετάσεις για ανέργους ή ανασφάλιστους ►Δείτε σε ποια νοσοκομεία
Συνεχίζετε το πρόγραμμα που χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ και δίνει τη δυνατότητα για τους επόμενους έξι μήνες σε ανέργους και ανασφάλιστους διαμένοντες στην Αττική να κάνουν δωρεάν προληπτικές ιατρικές εξετάσεις σε επιλεγμένα δημόσια νοσοκομεία. Επισημαίνουμε ότι θα πρέπει να προηγηθεί τηλεφωνική συνεννόηση με το Ι.Κ.Π.Ι στο τηλέφωνο 210 7222727, ή e-mail: info@ispm.gr, ενώ πληροφόρηση δίνετε και μέσω της ιστοσελίδας: www.prolipsigiaolous.gr
Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να προσκομίζουν κατα την επίσκεψη στο νοσκομείο την κάρτα ανεργίας του η φωτοτυπία της καθώς και υπεύθυνη δήλωση του ν. 1599 επικυρωμένη απο το ΚΕΠ
Ενημερωτική Εκδήλωση
Την Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου και ώρα 10:00- 12:00 θα πραγματοποιηθεί ενημερωτική εκδήλωση με τίτλο «Σακχαρώδης Διαβήτης, Καρδιαγγειακά Νοσήματα, Καρκίνος: Μπορούν να Προληφθούν» στο Αμφιθέατρο Γ. Ν. «Ασκληπιείο Βούλας».
Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο του «Προγράμματος Παρεμβάσεων πρόληψης-προαγωγής υγείας σε υφιστάμενα δίκτυα στην Περιφέρεια Αττικής» του Ινστιτούτου Κοινωνικής και Προληπτικής Ιατρικής (Ι.Κ.Π.Ι.), στο οποίο προΐσταται ο καθηγητής Γιάννης Τούντας, με τη συνεργασία του Γ. Ν. «Ασκληπιείο Βούλας».
Βασικός στόχος του προγράμματος, πέραν της ενημέρωσης, αποτελεί η διενέργεια δωρεάν προληπτικών Εξετάσεων σε άνεγους ή ανασφάλιστους, ηλικίας 25- 65 ετών, αναφορικά με την πρόληψη του σακχαρώδους διαβήτη, του καρκίνου και των καρδιαγγειακών νοσημάτων.
Το έργο υλοποιείται μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρωπίνου Δυναμικού» και συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο – ΕΚΤ) στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2007- 2013 και από εθνικούς πόρους.
Τα συνεργαζόμενα νοσοκομεία που πραγματοποιούνται οι εξετάσεις είναι τα εξής: 
ΣΩΤΗΡΙΑ
ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ
ΑΓΙΑ ΟΛΓΑ
ΤΖΑΝΕΙΟ
ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟ
ΛΑΪΚΟ
ΑΣΚΛΗΠΕΙΟ ΒΟΥΛΑΣ
ΘΡΙΑΣΙΟ
ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ
ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΒΑΡΗΣ
ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΛΑΥΡΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: